VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej - koberce - podlahové krytiny - PVC Pokládka - koberce - podlahové krytiny - PVC - parkety - parketybroušení parket - vyrovnání podlahy samonivelačními stěrkami

Montáže a opravy: - sdělovací kabely místní a dálkové sítě - vnitřní rozvody, sdělovací sítě - počítačové sítě - rozvody kabelů - přeložky sdělovacích a zabezpečovacích kabelů - domácí telefony - rozvody - ústředny.

Dřevařská výroba Pořez na zakázku - kulaty - vazby Stavba - chatky - altány - pergoly - stání pro auta, letní zahrádky (na přání zákazníka) Truhlářské práce - okna - dveře - nábytek - schody - kuchyňské linky - kuchyňské obalinky - kancelářský nábytek - obývací stěny - okna ...

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Strojní vyšívání. Reklamní textil a reklamní předměty. Pracovní, profesní a ochranné oděvy.

Sádrokartonářské práce - příčky - podhledy - předstěny - půdní vestavby

domy na klíč, rekonstrukce objektů, domů, bytová jádra, koupelny Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Třebíč, Ivančice, Miroslav, Brno, Pohořelice -půdní vestavby -sádrokartony -novostavby -rekonstrukce památkových fasád -zateplování objektů -fajnové omítky -terasy, pergoly, balkony -ploty a opěrné zdi -zámkové kamenné ...

Zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra - koupelny, WC. Realizace: - interiéry. Pokládka: - obklady - dlažby.

Montáž - sádrokartony - obklady - dlažby - zednické práce - omítky - fasády.

Zaměření objektů a činnosti související s přípravou projektové dokumentace: zaměření staveb a zpracování dokumentace skutečného provedení, digitalizaci původní dokumentace, fotogrammetrii, stavebněhistorický průzkum.

Truhlářství, podlahářství.

Provádíme: - opravy osobních a užitkových automobilů - kovoobráběcí práce - broušení motorových hlav - pneuservis.

Malířské, elektrikářské, sádrokartonářské, obkladačské a dlaždičské práce.

Výroba a montáž nábytku, kuchyňských linek, altánů a pergol.

Natěračské, lakýrnické, malířské a tapetářské práce.

Provádíme montáž a servis plynových zařízení.