VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej - brousící nástroje MAKITA, KARNED, FREUD, G.D.A.PIKL hoblovací nože, pilové pásy Broušení nástrojů na automatických bruskách VOLLMER, STEHLE, GRIFO Ostření nástrojů

Prodej, montáž - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody Prodej, montáž - centrální vysavače

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

Služby: - přípravné a dokončovací stavební práce.

Stavební a zednické práce. Výroba: - kamenobetonové bloky. Terénní úpravy. Zemní a výkopové práce. Výkopy pro inženýrské sítě - vodovod, plynovod, kanalizace. Prodej: - písek - štěrk - zemina - mulčovací kůra. Bourací a demoliční práce. Likvidace sutí a odpadů. Nákladní autodoprava - vnitrostátní: - stavební, sypký materiál.

Podlahářství, pokládka, prodej: - PVC - koberce - korky - parkety - linolea - antistatické a plovoucí podlahy

Tepelné izolace. Zateplování střech, rodinných domů, hal.

Tesařství: -tesařské práce -pokrývačské, klempířské práce -zateplování střech -montáže střešních oken, hromosvodů -drobné zednické práce.

Výstavba - dřevostavby . Výstavby dřevěných domů. Pokládka: - plovoucí podlahy - keramické dlažby - zámkové dlažby.

Autodoprava: -nákladní, mezinárodní. Práce: -zemní, výkopové (ruční, strojové). -strojem UNC 061, KOMATSU. Prodej: -písek, písku, drtě, štěrku.

Práce: - malířské - natěračské - nástřikové - omítkářské - sádrokartonářské. Malby, nátěry. Omítky. Instalace, pokládka: - plovoucí podlahy. Montáž: - sádrokarton.

Zámečnictví a kovářství

|Zámečnictví a kovářství

Zakázkové dámské krejčovství - svatební šatyvýroba - divadelní kostýmy - vojenské uniformy - jezdecká saka

Přeprava - stavební stroje - těžké a nadměrné náklady Jeřábnické práce Kompletní demoliční práce Kompletní zemní práce

Zakázkové šití - zakázková výroba oděvů a oděvních doplňků - úpravy a opravy oděvů - služby v módním poradenství (materiál, odstíny, ...) - střihová služba - poradenství v oblasti materiálu, galanterie, ... - pomoc při propočtu spotřeby materiálu, výběru galanterie - šití bytového a stolního textilu (záclon, závěsů, ložního prádla, ...

Rámování a paspartování Výstavnictví Tisk na plátno Velkoformátový tisk (obrázky, fotografie a grafika)

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Naše obchodní a realizační činnost zahrnuje dodávky a instalace podlahových krytin včetně úpravy podkladu a to koberce, pvc, přírodní linolea, pryžové krytiny, plovoucí podlahy, podlahové palubky a zdvojené podlahy.

Malířské, lakýrnické a tapetářské práce.