VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elektroinstalační práce: - elektroinstalace - práce na zařízeních do 1000V.

Instalatér, domovní a průmyslové instalace. Kompletní dodávka a montáž rozvodu vody. Rekonstrukce bytových jader. Kompletní dodávka a montáž domovní a venkovní kanalizace. Topení-kompletní dodávka a montáž ÚT.

Poskytujeme logistické služby - skladování po celé ČR - kompletní skladový servis - montáž a kompletace, dekompletace a vstupní kontrola - balení a etiketování - outsourcing části nebo celých vnitřních procesů u odběratelů - poradenství - komplexní dodávky potřeb pro kancelář - řezání materiálu vodním paprskem

Geodetické práce i na stavbách - zaměření a vyhotovení stavební dokumentace - mapové podklady - zaměření inženýrských sítí - geometrické plány - měření deformací

Servis - elektrické spotřebiče AEG, ELEKTROLUX a ZANUSSI Revize - elektroinstalační práce

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - plynař, topenář.

Truhlářství, podlahářství -vestavěné skříně -zakázková výroba nábytku

Plynoinstalační práce Topenářské práce Správa - nemovitosti Úklid bytových domů odoinstalační práce

Práce: - stolařské - stolárna - truhlářství - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - pergoly, zahradní posezení.

Kominické práce. Provádím vymetání, prohlídky, revize, vložkování i stavby a frézování komínů.

Zakázková výroba nábytku - truhlářství.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Montáž - nábytek Výroba - atypické a interiérový nábytek (skříně, postele, stoly, ...)

Zámečnické práce, svařování nerezové oceli i hliníku.

Geologické práce - průzkumné akce v oboru hydrogeologie, inženýrské geologie, ložiskové geologie

Restaurátorské práce Hubení hmyzu, hub a plísní.

Řezání na elektroerozivní drátové řezačce Hitachi o rozjezdech os 450 x 350 x 300 mm.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské, papírenské a školní potřeby. Zámečnictví.

Realizace speciálních výškových a stavebních operací.

Montáž a revize: - bleskosvody a hromosvody Práce a revize: - elektro - regulace topení, měření tepla Siemens Sontex. - rozúčtování nákladů na teplo a vodu. Značkový servis Junkers: - plynové kotelny, rodinné domy - veškeré potrubí, topné kanály - vodoinstalace.

Služby: - zámečnictví, truhlářství - výroba zemědělských strojů - výroba ocelových konstrukcí.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.