VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, prodej: -kuchyňské linky z masivu -obyvací stěny -dětské pokoje. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Velkoobchod s elektrospotřebiči a elektronikou převážně pro domácnost.

Provádíme: - zednické práce - sekání zeleně - bourací práce.

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce na objektech průmyslových a občanských staveb. Nabízíme také malování kancelářských prostor a chodeb a průmyslových objektů. Realizujeme interní a externí malby.

Firma IZOPLAST PLZEŇ s.r.o. provádí hydroizolace staveb fóliovými hydroizolačními systémy mPVC, dále pak tepelné izolace plochých střech včetně tepelných izolací, spodních staveb, vlhkosti, radonu, balkonů, teras, zahradních jezírek a bazénů po celé České republice. Taktéž provádíme hydroizolace jímek, septiků, nádrží, vodojemů a skládek TKO. ...

- Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce - zajišťujeme technickou správu budov - vodoinstalatérské a zámečnické práce

Dodávka a montáž : - plynová zařízení - ústřední vytápění Prodej a servis plynových spotřebičů : Práce instalatérské : - voda + odpady mobil - 603451382

Zákázková kovovýroba nabízí veškeré práce spojené s kovem: - sváření - stříhání - řezání - zimní zahrady - schodiště, zábradlí - nerezové dveře - filmové rekvizity - portály - reklamy - pojezdové brány - příčky ocelové - příčky prosklené.

Výroba: - kuchyňské linky - dveře z masivu, vestavné skříně, obyvací stěny - renovace nábytku - repliky nábytku.

Provádíme: - pokládka zámkových dlažeb.

Prodej: -střešní krytiny -střešní latě -klempířské prvky. Realizace: - střechy.

Podlahářské práce. Prodej: - podlahové krytiny.

Prodej a servis: - svářecí technika.

Montáž, opravy: - bytové a průmyslové elektroinstalace - zabezpečovací systémy - elektrické topení.

Provádíme: - stavební a zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Montáž, projekce: -ústřední topení -výměníkové stanice -kotelny.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - atypický nábytek.

Stavební firma: - betonové jímky - betonové garáže - žumpy, septiky - vodoměrné šachty - čistírny odpadních vod. Jeřábnické práce.

Práce: -topenářské -instalatérské.