VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
-Poskytování technických služeb Malířství, lakýrnictví, natěračství

Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zednictví. Zateplování fasád. Realizace obkladů.

Práce stavební: -stavby na klíč -drobné stavební úpravy -zateplování-fasády, systém STOMIX, CEMIX (certifikace). Práce zámečnické: -ocelové konstrukce -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -regály -provedení i v nerezu. Práce soustružnické: -příjem zakázek na přesnou kusovou výrobu dle dokumentace -točný ...

Práce: -malířské -natěračské -tapetování dřevité tapety, omyvatelné tapety -malby -nátěry fasády, konstrukce, kotelny, okna, dveře, radiátory, koupelny, -fládrování -benátský štuk -antické zeminy, dekorační malby candis.

Čalounictví. Výroba: -sedací soupravy. -válendy, pohovky. Oprava: -čalouněný nábytek.

Návrh a ušití patchwork přehozů a jiných drobností. Pořádání kurzů patchworku.

Práce: -tmelení spojů bez nutnosti broušení, -zateplení půdních prostor, -minerální podhledy, -půdní vestavby, -sádrokartonové příčky, -sádrokartonové konstrukce včetně atypických tvarů (oblouky, kruhové vikýře, obloukové vikýře apod.), -střešní okna, -sádrové omítky.

Společnost Petr Úlehla nabízí kompletní péči o vaše parkety. Zrenovujeme vám dosavadní parkety, položíme nové nebo spolu vybereme ideální plovoucí podlahu. Pracujeme v Praze a ve Středočeském kraji.

Jiří Horvát se zabývá truhlářskými pracemi. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Firma Richard Uhlík se sídlem v Olomouci nabízí komplexní zednické a obkladačské práce se specializací na pokládku obkladů a dlažeb.  V rámci našich služeb provádíme dále také zazdění geberitu, vany, hydroizolace v koupelnách, rekonstrukce domů a bytů, zapravení špalet po výměně oken, stěrkování stěn, štukování stěn, pokládku plovoucích podlah ...

Solární systémy, zámečnictví, vrata Hörman. Realizace a veškerý servis solárních elektráren na klíč, včetně dodávky jednotlivých komponent.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - developerské projekty v bytové výstavbě - zemní a výkopové práce - ruční, strojní - výstavba solárních elektráren. Půjčovna stavebních strojů. Prodej, servis: - stavební jeřáby - mobilní betonárky. Prodej konstrukčních stěnových polystyrenových systémů.

Kompletní stavební práce, služby: -rekonstrukce bytových jader -koupelny v rodinných domech -pokládku schodišť -sádrokartonářské práce -minerální stropy Amstronk -rozvod elektroinstalace včetně revize a montáže doplňků -instalatérské práce, rozvod vody, kanalizace, topení, plynu -kompletace zařizovacích předmětů a koupelnových ...

Činnost - stavební činnost, inženýrské sítě, zemní práce - zámečnická výroba - truhlářská výroba - nákladní doprava.

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek

Výstavba, stavba: -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -základové desky Práce: -zednické -pokrývačské -podlahářské -izolační -obkladačské -dlaždičské -sádrokartonářské

Práce: -malířské -natěračské -sádrokartonářské -podlahářské -rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen

Petr Hladík se zaměřuje na stavební a zednické práce, výstavbu rodinných domů včetně připojení sítí a zajištění terénních úprav.