VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
PROVÁDÍME VEŠKERÉ SLUŽBY TÝKAJÍCÍ SE PODLAH Maloobchod, velkoobchod, prodej, odborné poradenství: -zpracování cenových nabídek -bezplatný rozvoz zboží až do domu -obšívání koberců - třásnění koberců -obyčejné a nivelační stěrky -instalaci dřevotřískových a OSB desek -renovace starých podlah -odbornou instalaci koberců, PVC, ...

Provádíme veškeré služby týkající se podlah: Maloobchod, velkoobchod, prodej, odborné poradenství: - zpracování cenových nabídek - bezplatný rozvoz zboží až do domu - obšívání koberců - třásnění koberců - obyčejné a nivelační stěrky - instalaci dřevotřískových a osb. desek - renovace starých podlah - odbornou instalaci ...

Montáže, opravy, revize hromosvodů. Opravy komunikací strojem SILKOT, spáry.

Služby: - geometrické plány - zaměření staveb, rozdělení pozemku, vyznačení věcného břemene - vytýčení hranice pozemku, stavebního pozemku, staveniště - polohopisné a výškopisné plány - pro projektování - zaměření skutečného stavu - liniové stavby, inženýrské sítě - měření posunu a deformací.

Montáž plastové obklady DECEUNINCK. Tesařské, podlahářské a malířské práce. Sádrokartonářské práce. Tesař, podlahář, malíř. Plastové ploty. Realizace obkladů, plotů.

Provoz: Restaurace Strkovský dům Planá nad Lužnicí, tel.: 381214499 Táborská tržnice Budějovická 582, Tábor, tel.: 381211714 Výškové práce Budějovická 582, Tábor, tel.: 774002472

Výroba: -potravinářské stroje a zařízení pro: -mlékárny -sýrárny -jatka -výrobny uzenin -gastro nádobí pro velkokuchyně -nerezové mlékovary Obrábění na cnc strojích pro automobilový průmysl Frézovací centra Výroba zakázková z nerezu: -kuchyňské dřezy -nádoby a nádrže -stoly a regály nerezové.

Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty. Opravy, zateplení: - fasády. Ocelové, střešní konstrukce. Dodávka, montáž: - střešní krytiny - sádrokartonové podhledy, příčky - minerální a kazetové podhledy. Půdní nástavby a vestavby. Obklady a zednické práce.

Prodejna a půjčovna profesionálního nářadí a zahradní techniky. Dále zajišťujeme: - prodej elektroinstalačního materiálu - montáž elektrických zařízení NN a VN - projekce a revize - montáž fotovoltaických systémů.

Prodej, montáž, pokládka: - podlahy - podlahové krytiny.

Rytectví: -rytí štítků na dveře, schránky -monogramy na hodinky, zapalovače, lžíce, nože, stříbro, zlato, likérky -medaile -jiné dárkové předměty.

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, nábytek do MŠ a ZŠ, dětské pokoje.

Služby: -specializace na gramatickou, stylistickou korekturu českých textů.

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Stavební činnost: - výstavba inženýrských sítí (komunikace, energetika) - pokládka potrubí - protlaky - zemní práce - kanalizace.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Provádíme kompletní instalatérské a topenářské práce opravy nebo výměny zařizovacích předmětů zdarma provedeme cenovou nabídku na rekonstrukce koupelen nebo celých objektů dle přání zákazníka

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Hostinská činnost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zednictví

Montáž: - sádrokartonu, tepelné izolace - kazetové podhledy. - zateplování fasád. - zednické a obkladačské práce - pokládka podlahovin - dveře a obložky

Nákladní doprava Jeřábnické práce Zemní práce.

Zakázková výroba a montáž - mříže - bezpečnostní dveře do sklípků Zakázková výroba a montáž - brány - vrata Poskytují - veškeré práce pro bytová družstva a společenství vlastníků Vyklízecí práce Zakázková výroba a montáž - dveře - bezpečnostní dveře do sklípku - vstupní ocelové dveře do objektů opravy a ...

CNC obrábění Prodej - letecké modely Výroba - letecké modely