VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba - mříže na okna Výroba - kovové bytové doplňky Výroba - ploty - umělecké kovářstvívýroba - ploty - bytové dekorace - mříže na okna,

Vnitrostátní autodoprava Jeřábnické práce Dodávka - autojeřáby AD 28, JCB, DH 112, T815 S3, tahač VOLVO FM 12 Zemní práce Dodávka - železobetonové panely a jímky

Opravy - starožitný i klasický nábytek Prodej - matrace Výroba - matrace Opravy - kadeřnická, zdravotnická křesla Restaurátorské práce

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Tesařské prácevýroba - pergoly - dřevěná garážová stání Montáž - sluneční kolektory Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž -střešní okna.

Naše společnost se skládá z profesionálních řemeslníků, kteří mají za sebou dlouholetou praxi ve svém oboru. Zabýváme se také výzdobou nových interiérů, dle návrhu architekta.

Stavebnictví, stavby, stavební firma: -bytová a komerční výstavba -rodinné domy a byty na klíč -stavba v různém stupni rozestavěnosti -modernizace staveb a bytů -provádění staveb inženýrských sítí -fasády: -zateplování a sanace fasád, nátěry, opravy fasád ...

Nabízené práce po Praze a okolí: - zednické práce rychle a kvalitně - veškeré obkladačské práce - kompletní stavební práce.

Sklenář Sulice - Vaše sklenářství na Praze Východ. Kvalitní služby s osobním přístupem a za rozumnou cenu! Nabízíme Vám jak klasické zasklívání oken, dveří a výloh, tak zakázkovou výrobu zrcadel na míru, barevných desek za kuchyňské linky, zrcadlových stěn, akváríí, terárií. Nabízíme rovněž pochozí skla, bezpečnostní skla, izolační skla. ...

elektro, stavební práce, revize, zednické práce, sádrokarton, zabezpečení-elektronické i mechanické.

Výkup, renovace, prodej: -starý nábytek. -restaurování starožitného nábytku a dalších doplňků -výroba replik selského nábytku na míru.

Výroba - dopravníky Prodej - hutní materiál Soustružení Prodej - ložiska, šnekovnice, pneumatické a hydraulické komponenty, ... Výroba - zásobníky - mlecí válce - zařízení sušáren, ... Svářečské práce Prodej - svářecí materiál Zámečnické práce

Zámečnické práce Kovovýroba - brány - ploty - přístřešky - dveře - nádrže - vozíky - konstrukce - rozvaděče - schody - podesty - drobné opravy v domácnosti.

Práce: - izolace všech objektů proti všem tekutým, plynným látkám, vodě, radonu a ropným látkám - izolace stavby, skládky, střechy, terasy, bazény - izolace materiálem FATRAFOL, POLYETHYLENOVÉ FOLIE JUNIFOL, PENEFOL - záruka 10 let. Výroba i na zakázku: - atypické předměty z plastických hmot. Vodoinstalace, topenářství.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Výroba: - výkovky, odlitky - strojírenské součástky.

Dřevostavby Inženýrská činnost Architektonická činnost Stavební činnost (povrchové stavby) Fyzioterapie

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Nabídka silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací.

Služby: - kamenické a štukatérské práce, - opravy a výroba pomníků a náhrobků, - restaurování soch, zhotovování jejich kopií, - výroba parapetů, dlažeb, obkladů, stavba krbů.

Činnost, práce: - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - dokončovací práce - opravy a rekonstrukce - přestavby, vestavby - fasády - zateplení - plovoucí podlahy - plastová okna - zednické - malířské - čištění, opravy a revize komínů.

konstruktérská činnost-střížné, lisovací nástroje.