VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zakázková výroba: - mříže - vrata - zábradlí. Svářečské práce. Zámečnické práce.

Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské. Výstavba, rekonstrukce: -střechy na klíč -půdní vestavby -podkroví. Montáže: -střešní okna -lešení -sadrokartonu -bednění -plovoucí podlahy -solární kolektory.

Naše obchodní a realizační činnost zahrnuje dodávky a instalace podlahových krytin včetně úpravy podkladů.

Lakýrnické práce, natěračské práce, malířské práce.

Malování Montáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné vodoinstalační práce Úprava a údržba - zahrady

Prodej a montáž - magnetické úpravny vody zabránění tvorbě vodního kamene Montáž, opravy, rekonstrukce a revize - elektrorozvody Plynoinstalace (včetně projektové dokumentace) Montáž - topení (včetně projektové dokumentace) Výměna - kotle Zednické práce Výměna - bojlery čištění - kanalizace elektrickým ...

Naše služby: - opravy komunikací - živičné a asfaltérské úpravy - řezání živic a betonů - pokládka zámkových dlažeb - pokládka mozaiku a dlažeb - kompletní výkopové práce - válcování a úpravy pláně.

Natěračské práce. Vyzdívání komínů. Izolační práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Elektroinstalační práce Servis - elektrické zařízení Montáž - elektrické podlahové topení

Kontejnerová doprava - vozy TATRA - nosnost 15t Nákladní autodoprava - vnitrostátní Likvidace - odpady Zemní práce - přípravné práce pro stavby

Maloobchod, prodej: - zabezpečovací zařízení - trezory - bezpečnostní dveře FESTA - bezpečnostní kování a dveřní kliky - výroba - klíče, autoklíče

Provádíme výškové práce pomocí horolezecké techniky, opravy a nátěry všech typů střech a fasád, klempířské práce.

Malířské práce Pokládka - PVC - koberce Pokládka - plovoucí podlahy - parkety - obklady - dlažby Rekonstrukce - bytová jádra.

Autojeřáby. Zabýváme se pronájmem autojeřábů s obsluhou v Praze a okolí a poskytujeme různé JEŘÁBNICKÉ PRÁCE . Pro stálé zákazníky navíc nabízíme velmi zajímavé slevy. Neváhejte a zavolejte nám, budete určitě spokojeni.

Galvanické zlacení a pokovování předmětů

Zateplování fasád - sanace budov, vlhkého zdiva a betonových konstrukcí - dodatečné hydroizolace injektáže - odstraňování vlhkosti budov Stavební činnostvýstavba - stavby na klíč - zděné konstrukce - monolitické konstrukcerevitalizace panelových domů Odborné semináře pro společenství vlastníků jednot - rady v ...

Výroba, dodávka a montáž - klempířské prvky - plechové a šindelové krytiny - střešní okna.

Zabýváme se kovářskou výrobou.

Výstavba, servis, světelné dopravní signalizace na klíč. Projekce, výstava, prodej - parkovací systémy. Montáž- veřejného osvětlení.

Projekce, inženýrská činnost a zajištění realizací: - silnoproudé rozvody - bytové instalace - FV elektrárny - záložní zdroje DG, UPS Možnost projekty a realizace palivového hospodářství.

Slaboproudé rozvody, telekomunikační rozvody. Montáže a opravy: -domovní telefony a zvonky. Elektropráce. Prodej a dodávky: -dveře-všech druhů. Montáž a opravy: -počítačové sestavy. Vývoj a úpravy.

Geodezie: - tvorba účelových a digitálních map technického vybavení měst a obcí - zaměřévání a vyhledávání inženýrských sítí, deformací - kompletní stavební geodezie - zaměřování skutečného stavu staveb včetně interiérů a fasád - fotogrammetrické práce zpracované programy ELCOVISION a MOBI.