VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výškové práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Kompletní rekonstrukce interiérů a exteriérů v oblasti stavebnictví a souvisejících služeb. Zedník, obkladač, štukatér, sádrokartonář, malíř, elektrikář, instalatér, klempíř, pokrývač.

Zasklívání lodžií, teras, pergol. Prodej a montáž stínící techniky. Montáž plastových a dřevěných oken.

Malíř, natěrač. Malířské, natěračské práce. Stříkané tapety GOTA.

Prodej, servis, výstavba na klíč: - chladírny - mrazírny. Montáž, servis: - klimatizace.

Stavební práce: - realizace staveb - rekonstrukce objektů - výškové stavební práce - demolice včetně odvozu suti - natěračské práce.

Výroba, nástrojárna, kovovýroba: - frézování na CNC - tvarové broušení BPH - soustružení - broušení na kulato - elektroerozivní hloubení CHARMILLES 31 a 35P ROBOFORM - elektroerozivní řezání drátem CHARMILLES ROBOFIL 290, 310, 2020, 2030 - měření DELTEK VISION 300 CEV, snímání kamerou a dotykovou sondou.

Zateplení fasád Stavba - ploty Výkopové práce Obkladačské a dlaždičské práce Stavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce domů - kompletní stavební činnost Rekonstrukce bytů

Truhlářské práce - stavební truhlářství Výroba - nábytek.

Montáž - bezpečnostní dveřevýroba - zámky Zámečnické práce - otevírání zámku Výroba - klíče (vložkové, schránkové, trezorové, dozické, ...)

Čalounění Prodej - čalounický materiál, zařízení a příslušenství

Zámečnictví, zámečník. Zámečnické práce: -montáže bezpečnostních zámků -nouzové otevírání dveří -opravy po vloupání -oplechování a čalounění dveří -opravy, sjednocení, přestavby, systémy -vložek

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Parkety - pokládka - broušení - olejování - lakování - renovacepokládka - nové parkety - plovoucí podlahy Zednické práce

Umělecké kovářství - zámečnické práce

Elektro a plastová výroba Výroba a montáž rozvaděčů pro NN a VN napětí. Výroba septiků, jímek, lapolů a ČOV. Výroba skříní pro zasněžování Výroba skříní a pilířů pro plynofikaci. Výroba různých plastových parapetů, vaniček, krytů, stoupaček, bazénů, rámečků s dvířky. Výroba dálničních hlásek.

Odvoz suti - dovoz materiálu Demolice Zhotovení - základové desky Zemní a výkopové práce

Izolace proti radonu a vlhkosti Pokládka - základové desky pro zděné a montované rodinné domy

Stavební firma. Generální dodávky staveb, rekonstrukce, výstavba a modernizace budov: -občanská i průmyslová výstavba -rodinné domky. Provádíme: -zemní práce, dopravu, inženýrské sítě, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, zámečnické práce, truhlářské práce, podlahářské práce.

Provádíme: - strojní omítky vápenosádrové a cementové - strojní lité samonivelační potěry Nabízíme kvalitní práci v krátkých termínech a za přijatelné ceny.