VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební a zednické práce, obkladačské práce, rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Umělecké kovářství, stavební zámečnictví: -zábradlí, schodiště -krbové nářadí -autobusové zastávky, přístřešky -regály, stojany -ploty -brány, garážová vrata.

Malířské, natěračské a dekorativní práce. Spolehlivost, kvalita, odbornost, realizace zakázek, poradenství a individuální přístup k zákazníkům. Přikrývání a úklid po sobě je samozřejmostí! Nabízíme: malování, tapetování, natírání, sádrové stěrky (dokonalá hladkost zdí), dekorativní lišty a rozety, benátské štuky a další dekorativní aplikace.

Kovovýroba-zámečnictví -vrata, brány/branky pro chodce -kovové ploty -oplocení pozemku na klíč -mostní zábradlí -balkonové zábradlí -ocelové konstrukce -schodiště -opravy a servis strojů -práce s kovem

Natěračské práce Malířské práce Sklenářské práce.

Pokládka - obklady - dlažby Zednické práce - koupelny i na klíč

Podlahář, podlahářství: -vyrovnání podlah -koberce bytové a zátěžové -plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů Oprava: - elektrické bojlery - ohřívače - akumulační kamna - mechanické odstředivky - pračky - elektrické a kombinované sporáky - výměny elektrických bojlerů - elektroservis Záruční i pozáruční

Natěračské práce Tesařské práce Výškové práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Alkalické černění kovů Provozovna: Jedlová 245 569 91 Jedlová u Poličky

Nákladní doprava - vnitrostátní - do 20t Prodej - písek Zemní práce

Elektromontážní práce Převíjení - cívky Průmyslové automatizace

Tesařské práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce

Práce: -rekonstrukce budov -přestavby bytových jader -rekonstrukce koupelen -sádrokartonářské -podlahářské práce -malířské práce -elektroinstalační práce -topenářské, vodoinstalatérské práce. Vyrábíme a montujeme plastové a euro okna a dveře.

Výstavba a servis MW a GSM systémů.

Rekonstrukce: - byty - bytové jádra - koupelny - kuchyně. Stavba: - ploty, pergoly, altány. Pokládka venkovní dlažby. Výstavba rodinných domů. Návrhy interiérů a exteriérů.

Soudní znalec. Sanace. Geologie. Měření radonu. Vrtné práce.

Zámečnictví. Nástrojařství. Kovoobrábění.

Řemeslnické práce: - plynoinstalační - topenářské - vodoinstalační. Montáž: - centrální vysavače.