VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montáže, servis, údržba, rekonstrukce elektroinstalací, televizních antén, satelitů. Společné televizní antény. Digitální pozemní příjem. Elektrikářské práce. Hromosvody.

Sklenářství: -broušení a vrtání skla -zasklívání -výroba, renovace zrcadel -bezpečnostní skla -výroba akvarií, terarií -montáž protipožárních skel -rámování.

Strojírenství-přesné obrábění: -obrábění kovových rotačních součástek z odlitků, výkovků a dílů vyrobených práškovou metalurgií-automobilový průmysl -obrábění malých, středních, velkých serií od průměru 20 mm do průměru 300 mm -obrábění na strojích EMAG, INDEX, GILDEMEISTER -obráběcí centra CHIRON, FANUC -certifikace ISO ...

Zemní práce. Výkopové práce. Kontejnerová doprava.

Pokládka: - podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Zabýváme se výrobou dřevěných oken, dveří a interiérového nábytku na míru, dle představ zákazníka.

Servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - vzduchotechnika - zemědělské technologie. Zámečnické práce.

Plyn, topení, voda Projekce, montáž, opravy: -plynoinstalace -ocel, meď, plasty -vodoinstalace -instalace topení. -dodávka plynových spotřebičů - pro vaření, vytápění a TUV Revize: -plynových zařízení.

Provádíme veškeré zednické a obkladačské práce. Kompletní přestavby a rekonstrukce bytů a koupelnových jader na klíč. Novostavby i starší zástavba. Pokládka obkladů a dlažeb. Dlouhodobá praxe + kvalita.

Kamenictví Lamila - Výroba a prodej urnových hrobů, hrobek i náhrobků, kuchyňskýcha koupelnových pracovních desek i dle vlastních návrhů

Konzultační, poradenskou a inženýrskou činnost v oblasti vytápění, vzduchotechniky a klimatizace

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Dřevostaby - pergoly, altány, gáráže, ploty, střechy, budky, krmelce, zastávky, záhony, můstky Zahradnické práce - výsadba stromů, sekání trávy, kompostování, poradenství, prosvětlování a průřez stromů, arboristika - výškové práce, rizikové kácení.

Sklenářské práce -rámování obrazů, zrcadel. Výroba: -dřevěná eurookna -nábytek na zakázku.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Prodej, montáž, oprava, servis: -parabolické antény -domovní anténní rozvody -společné, individuální antény -satelitní technika -ocelové konstrukce -rozvaděčové skříně Projekce: -optické sítě pro televizní kabelové rozvody -zabezpečovací technika -silnoproudé, slaboproudé rozvody pro obytné budovy. Elektroinstalace: ...

Zednické práce. Obkládačské práce.

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Elektroinstalace: -automobilové aplikace -zabezpečovací systémy -autorádia -domovní aplikace -elektromontážní práce -kamerové, přístupové systémy -telefonní ústředny -revizní činnost -autotelefony (handsfree sady) -počítačové sítě.

Výroba: -užitková keramika -ozdobná keramika -hrnčířské výrobky.

Nabízíme klempířské a pokrývačské práce, montáž a opravy všech druhů střešních krytin, izolace nad krokvemi systém TOPROCK, montáž střešních oken ROTO, VELUX, cenové kalkulace, střechy na klíč.

Zateplování: - rodinné domy. Vnitřní a vnější omítky, omítkářské práce: - venkovní fasády.

Služby: - vytyčení pramene se zárukou na hloubku a vydatnost vodního zdroje - vrtání studní až do hloubky 120m - vrty pro tepelná čerpadla o průměru 160mm s osazením kolektoru - zakládání staveb od 150mm do průměru 480mm - prohlubování studní - doprava nákladní i osobní - záruka na provedení prácí.

Výrobky, činnosti: - skleněné přístřešky - zakázková výroba v oboru svařování nerezu - kovovýroba - svařování hliníku a nerezi - výroba schodišť. Nabízíme zakázkovou výrobu v oboru svařování nerezu, nerezového a skleněného zábradlí, mříží, plotů, posuvných a křídlových bran i zahradních doplňků.