VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Vitráže: -plošné, prostorové (zhotovené z barevných skel Tiffaniho technikou nebo technikou do olova) -skleněné vitráže -grafika, kresba. Spolupráce s uměleckým kovářem.

Montáže, opravy: -elektronické zabezpečovací zařízení -elektroinstalační práce -elektroinstalace -hromosvody -osvětlení.

Lakýrnické práce. Malířské práce. Renovace eurooken.

Autoservis. Pneuservis. Diagnostika. Geometrie. Karosářské práce. Lakýrnické práce. Výkopové práce: - KOMATSU WB 93R Autodoprava: - do 3t - střední Avia sklápěč. Opravy: - automobily - zemědělské stroje - motorové pily, sekačky.

Topenářské práce Montáž - ústřední topné systémy

Výstavba: - rodinné, bytové domy. Rekonstrukce a zateplování. Zemní a výkopové práce.

Provádění tesařských, zámečnických, železářských a stavebních prací.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti suché výstavby /sádrokartonové, minerální konstrukce /,

Nabídka služeb: -míchání fasádních a interiérových barev dle vzorníků -míchání ušlechtilých omítek dle vzorníku -rozvoz zboží na objednávku -realizace nátěrů fasád i interiérových -realizace zateplovacích systémů -protipožární nástřiky -sanace vlhkého zdiva -sanace popraskaných fasád -stavební práce -technické výpočty ...

Výroba, prodej a ostření nástrojů: -zylindrické a kónické frézy -úhlové a kopírovací frézy -VHM-Drill-vrtáky -HSS-ocelové a segmentové kotoučové pily -VHM-ocelové kotoučové pily -oprava a obnovení segmentů kotoučových pil -povlakování nástrojů -měření moderní technikou.

Truhlářství. Truhlářské práce -okna, eurookna -vchodové a interierové dveře.

Výroba: - dílce a výrobky dle výkresové dokumentace zákazníka - povrchové úpravy - zámečnické práce.

Revize - elektro Servis a revize - hromosvody

Stavební práce: - tepelná a zvuková izolace CLIMATIZER PLUS - stropní konstrukce - šikmé střechy.

Služby: - stavby na klíč - rekonstrukce - tepelná izolace fasád - výroba a doprava betonové směsi - klempířské, tesařské a vodoinstalatérské práce - zemní práce.

Elektro revize Revize - hromosvody - elektrických instalací - elektrického ručního nářadí - spotřebičů Projekční činnost

Elektromontážní práce: -silnoproudé rozvody -rozvody měření a regulace -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -hromosvody -zavedení, opravy a rekonstrukce elektroinstalací -revize elektrických zařízení.

Vodoinstalační práce. Instalaterství, topenářství.

Výroba: - truhlářské práce - dveře, schodiště, ploty, vrata, balkóny - nábytek.

Výroba a montáž - posuvné brány - posuvné vrata - vrátka Výroba a montáž - zábradlí balkonové a schodišťové Výroba a montáž - střešní konstrukce Zámečnické práce

STŘECHY Křička Martin Výroba, práce: -tesařství -klempířství -pokrývačství.

Provádíme zednické a obkladačské práce, pokládku zámkové dlažby, rekonstrukce, zhotovení fasád a omítek, zateplování fasád, bourací práce, ploty.