VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Provádí: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce

Zámečnické práce. Ocelové konstrukce.

Opravy karosérií a stavební zámečnické práce.

Restaurování - malby - sgrafita - štukové prvky Zhotovení - kopie malebrealizace - dekorativní a figurální nástěnné malby

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - prořezávání, kácení stromů. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Příprava staveniště. Montáže střech u novostaveb a rekonstrukcí.

Svařování, svářečské práce. Služby: - doškolení, přezkoušení svářečů - kurzy svařování - svářečský dozor.

Zajišťuji nové rozvody i revize elektroinstalací a stávajících rozvodů. Navíc nabízím také montáž a servis elektrického topení a solárních panelů.

Malířské a natěračské práce. Tapetování. Tapety: - bezešvé - textilní - samolepicí. Malby: - strukturální. Malé sklenářské a zednické práce. Zateplovací systémy. Drhané omítky. Nátěry fasád.

Montáž elektrozařízení: - instalace a rozvod vedení.

Pronájem - výškové plošiny Výškové natěračské práce Výškové práce Výškové klempířské práce Výškové pokrývačské práce

Truhlářské práce Montáž a renovace - kuchyně. Prodej - plovoucí podlahy (lamino, masiv, korek).

Truhlářské práce - formátování Zakázková výroba - kancelářský nábytek Výroba - bytový nábytek na zakázku (skříně, postele) - nábytkové dílce

Truhlářství, truhlářská výroba, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek. Kuchyňské linky, kuchyně. Stůl, stoly, židle. Skříně, skříň. Stavební truhlářství-pergoly, altány.

Výroba dřevěných plovoucích podlah: - úplná povrchová úprava s použitím nejkvalitnějších laků nebo minerálních olejů - silná nášlapná vrtsva - 4 mm - snižuje prašnost prostředí - antialergická - jednoduchá a rychlá pokládka - bezproblémová renovace a následné ošetření - nezávadnost z hlediska životního prostředí - bez ...

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Zajistíme kompletní výstavbu nebo rekonstrukci střechy a také veškeré klempířské práce. Nabízíme lemování komínu a montáž střešních oken a okapových systémů.

Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce. Obkladačské práce.

Nabídka soustružnických, frézařských a zámečnických prací, výroba kočárových kol.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - dveře - dřevěná schodiště

Kamenictví: -zakázková práce -restaurování kamene -hrobové díly, groby, doplňky včetně montáže -žulová schodiště, parapetní desky -žulové kuchyňské pracovní desky -žulové krbové římsy.

Výroba: - vodní trkače. Velkoobchod, maloobchod, montáže, kompletace celků

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.