VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Prodej: - osvětlení. Návrhy a realizace interiérů. Dodávka, prodej: - kuchyně - sedací soupravy - vestavné skříně Zajištění drobných stavebních prací.

Služby: -veškeré zeměměřické práce -zpracování podkladů pro geometrické, polohopisné a výškopisné plány, projekty a ke vkladu do katastru nemovitostí -vytýčení vlastnické hranice, zaměření staveb, oddělení pozemků -zaměření inženýrských sítí -práce odborného geodeta na stavbách. Prodej: -geodetické přístroje a potřeby.

ACM Drahoš servis - opravy motorových vozidel - výroba závodních automobilů - výroba ultralehkých letadel - výroba součástí letadel - úpravy motorů do ultralehkých letadel - svařování oceli, nerezu, hliníku metodou TIG

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Sklenářské práce: -zasklívání oken, dveří -balkony, skleníky -vrtání, broušení skla -izolační dvojskla -polykarbonát -lepení akvárií, terárií -rámování obrazů -výlohy - nonstop.

Práce: -malířské. -lakýrnické. -protipožární nátěry. Stavební práce: -zateplení budov. -sádrokartony.

Nabízíme: - demolice staveb - drcení a recyklaci stavebního odpadu - drcení a třídění přírodního kameniva. Dále se zabýváme ekologickou likvidací vyřazeného elektrického a elektronického zařízení Recyklace materiálů na stavbě: - drcení - třídění včetně nakládky - třídění bez nakládky - nakládka s nakladačem. Příjem ...

Montáž a servis plynové hořáky, plynový hořák a kotle: - Buderus, Protherm, Destila, Viadrus, Rapido, DE Dietrich, GB Ganz, RADI HEAT, Quantum, Ermaf, Hoval, Wolf, - revize a zkoušky plynového zařízení dle rozsahu osvědčení, zkouška - chemické a mechanické čištění deskových, skládaných a trubkových výměníků tepla, skládané a trubkové ...

Služby: -úprava interiérů -kuchyně -kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů -renovace kuchyňských linek -výměna pracovních desek, dvířek, dřezů -obložení -koupelna -modernizace koupelen a WC -obložení bytového jádra, nástřik -vyzdění nového jádra -vestavěné skříně na míru -garážová vrata, markýzy -podlahové ...

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Sklenářství v Opavě, sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, výroba skleněných dveří, rámování, paspartování, knihařské práce.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Zasilatelství Dodávková doprava Nákladní doprava (i návěsy) Realizace - westernová městečka a ranče Demoliční práce Zemní práce - strojní i ruční výkopové práce Pokládka - dlažba Zámečnické práce - kovářské práce

Vrakoviště nákladních vozidel Vyprošťování a odtah vozidel Pronájem - limuzíny s řídičem Vinotéka Zemní práce

Stolařské a truhlářské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský a interiérový nábytek - schodiště - ložnice - dětské pokoje - obložení zárubní a dveří - interiérový nábytek.

Práce: -klempířské. Prodej: -střešní tašky BRAMAC. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace).

Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...