VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Rekonstrukce - provozovnykompletní interiérové práce Úklidové práce Výškové práce Opravy fasád - stavební práce - kompletní interiérové práce.

Zakázková výroba: - dětský nábytek - ostatní nábytek - stavebně-truhlářské prvky.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Výroba: -obrázky - fotografika.

Geodetické práce - geometrické plány - zaměření a vytyčení hranic - zaměření a vytyčení staveb

Prodej a montáž - vertikální a horizontální žaluzie Prodej a montáž - plastová, hliníková, dřevěná okna - plastové dveře, protipožární dveře a okna, - vnitřní a venkovní parapety Prodej a montáž - zimní zahrady, fasády, lité podlahy, - omítky strojní sádrové, schody betonové, - lité podlahy.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Výroba - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně - bytové doplňky Prodej - plovoucí podlahy Pokládka - plovoucí podlahy

Lakýrnické práce - nátěry fasád Malířské práce Dodávka a montáž - sádrokartony

Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - zahradní domky Zateplování střechy a budovy Stavba a rekonstrukce - domy Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Výroba - 3D reklamy - atypické interiéry - filmové a reklamní dekorace - stavba výstavních expozic Povrchové úpravy

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic, staveb - důlní měřictví.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Zakázková výroba, montáž: - dřevovýroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů - obývací stěny - dětské pokoje a ložnice - vestavěné skříně s posuvnými a skládacími dveřmi - odkládací předsíňové sestavy - vybavení interiérů (restaurace, zubní ordinace, prodejny, kanceláře) - schody, zábradlí, soustružení (schodiště) - podlahy ...

Výroba - zakružování profilů - zámečnická činnost lehkých svařenců - obrábění na soustruhu - výroba přírub.

Výroba, prodej: - alpský štípaný šindel (střechy, pergoly, přístřešky): - zateplování, tepelná izolace budov.