VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Výroba - podhledy - pergoly - altány Truhlářské prácevýroba - nábytek do interiérů - kuchyňské linky - zahradní nábytek - schody - dveře vchodové, vnitřní - dětské pokoje - ložnice Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek do interiérů - dětské ...

Stavební práce. Montáž: - sádrokartony - plovoucí podlahy - OSB podlahy - dveře a zárubně. Zednické práce.

Výroba - altány - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - dřevěné bytové doplňky Výroba - okna - dveře

Rekonstrukce a výstavba - plynová zařízení

Dodávka - stavební materiál Pokrývačství Dodávka - střešní krytiny

Výroba - dřevěné polotovary - dřevěné ekologické brikety Soustružnické práce dřevo

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej - plynoinstalační a topenářský materiál Prodej - vodoinstalační materiál

Výroba - zábradlí - schodiště Broušení Svařování Výroba z hliníku a nerezu (zábradlí, schodiště, ...)

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - opravy střech - pokládky dlažby a obkladů - zateplování fasád - stavby plotů.

Protipožární ochranné nátěry Natěračské práce Malířské práce Údržba a opravy - eurookna

Firma Jaromír Chládek - SOMSMV Hradec Králové vznikla roku1991. Prodej - řeznické potřeby: -provoz po-pá 8-16, po dohodě i mimo pracovní dobu -střeva - tlačenková, polyamidová, přírodní -nože -sekyry -sekáče -dusitanová směs -kalafuna -veškerý sortiment koření -oblečení, obuv pro řezníky a jiné řeznické potřeby. Kovovýroba, ...

Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč

Strojní obrábění rotačních dílů v malosériové a sériové výrobě do průměru 30 mm na automatech Schaublin. Provádění soustružení, frézování a vrtání.

Komplexní služby v oblasti kominictví a komínové techniky. Provozovna, kancelář: Hradec Králové

Požární ochrana: - stavby Natěračské práce. Malířské práce. Montáž: - izolace Montáž: - sádrokartony - podhledy i minerální Rekonstrukce: - bytová jádra na klíč

Práce: -pokrývačské -nové střechy -rekonstrukce střech -opravy střech -instalace střešních oken -opravy krovů -klempířské -okapy -svody -lemovky -zámečnické -bezpečnostní mříže -vrátka -zakázkové práce z kovů.

Výroba: - bytový nábytek - hotelový nábytek - vybavení firemních interiérů, restaurací a penzionů - renovace nábytku - čalounické práce, renovace čalounění.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Čalounění dveří: - standardní provedení - dekorační provedení. Bezpečnostní dveře: - speciální protihluková provedení - neprozvučná fólie.

Prodej. - podlahové krytiny, krytina - PVC - linolea.