VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Dodávka, montáž: - podlahové krytiny. Aplikace dekorativních stěrek PanDomo.

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Výroba a prodej pracovních oděvů a OOPP. Prodej - veškerý sortiment pracovních pomůcek Výroba - veškerý sortiment pracovních pomůcek Prodej - pracovní oděvy Výroba - pracovní oděvy Zakázkové šití

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Provádíme činnosti od drobné elektrikářské opravy až po rozsáhlé montáže či revize. Práce provádějí zkušení a pečliví pracovníci s dlouholetou praxí. Elektroinstalace. Havarijní služba.

Malíři pokojů, natěrači a úklid. Malířské, natěračské a úklidové práce v Hradci Králové. Nátěry fasád, střech, podlah, dřevěných obložení. Provádíme mytí oken, čištění koberců, pravidelný úklid kanceláří. Zakrývání a úklid po malování od nás zdarma.

Montáž tepelné izolace: - zásobníků a nádrží včetně oplechování a dalších úprav. Montáž tepelné izolace - tepelná izolace výměníkové stanice či potrubí. Prodej: - materiály pro montáž tepelné izolace

Zakázková výroba - kovovýroba - brány, branky, oplocení - zábradlí - svařování plastů - stavební zámečnictví - schodiště - ocelové konstrukce

Pokládka: - betonové podlahy - tepelná a zvuková izolace.

Činnost: - restaurování soch - restaurování kamenných prvků (pomníků: pískovec, mramor, žula) - montáž okrasných zahradních fontán, jezírek s vodopádů - ruční výroba zahradních sošek - montáž horkovzdušných krbů - výstavba plotů - výstavba opěrných zdí - výstavba příček - výstavba zídek a dalších architektonických prvků ...

Práce: - truhlářské. Výroba, prodej: - palubky - plotové a balkónové prvky - podlahovky - lišty, latě - lisování dřevěných briket.

Lakýrnické práce - natěračské práce Malířské práce Pokládka - PVC - koberce - marmoleum Pokládka - plovoucí podlahy Štukování stěn

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Zednictví. Sádrokartonářské práce. Terénní úpravy. Obkladačské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce: - montáže suchých staveb - fasády.

Demolice Stavby na klíč - rekonstrukce Drobné stavební opravy

Výroba - synchronní krokové motorky - převodovkové motorky - HSM motory - svorkovnice URS Obrábění

Výstavba a údržba telekomunikačních sítí Druhy činností nabízené firmou Spojmont s.r.o.: vytyčování podzemního vedení komunikační sítě O2 [ceník služeb] zřizování telefonních přípojek přeložky optických a metalických sdělovacích kabelů řezání asfaltu a betonu jádrové vrtání pr. 110 cm zatahování kabelů do kabelovodu ...

Prodej - elektro materiál - telekomunikační technika.

Truhlářské práce: - vchodové a interiérové dveře - dětský a zahradní nábytek. Truhlářská výroba: - dětský nábytek - zahradní nábytek - vchodové a interiérové dveře - okna - nábytek - dřevěné hračky a ruční řezba.

veškeré geodetické a kartografické práce

Stavební firma: -dopravní, inženýrské a ekologické stavby -zemní práce pro všechny druhy staveb. Služby: -Realizace místních komunikací, parkovišť a zpevněných ploch, zemní tělesa pro komunikace vyšších tříd a dálnic.

Kamenictvívýroba - hřbitovní a schodištní prvky - žulové pracovní desky Kamenická výroba - schodištní prvky

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Atypický nábytek. Autodoprava. Výškové práce.