VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elegantní šaty od NANAY Navrženo a ušito na míru pro Vaši osobnost a eleganci! Nejlepší poměr ceny/kvality na trhu! Vyzdvihněte své přednosti a zdůrazněte svou přirozenou krásu! Žádné série modelů, Žádné standardní vzory Ať už ušité Vám na míru, nebo vypůjčené – Vaše šaty jsou unikátní a jedinečné! NANAY - designing with Love

Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.

Provádíme demolice, zemní práce a výkopy základů.

Zajišťujeme komplexní rekonstrukce historických památek a památkově chráněných budov a interiérů, restaurátorské práce všech oborů a specializací, odborné expertýzy.

Provádíme vložkování komínů, měření Emisí do 200kW, třísložkové odkouření, prohlídka kamerou.

nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) opravy silničních vozidel silniční motorová doprava nákladní zemní práce

Naše firma nacházející se 20 km jižně od Prahy se zabývá strojním obráběním na CNC - čtyřosých strojích s možností opracování kovů, neželezných kovů a plastů. Předmětem naší další činnosti je také obrábění na konvenčních strojích. Přesnost a kvalitu výroby nám zajišťuje souřadnicové měřící centrum od firmy Mitutoyo.

Zabýváme se výstavbou rodinných domů, veškerými rekonstrukcemi a výkopovými pracemi.

Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Poskytujeme komplexní výstavbu i rekonstrukce objektů, vytápění, ZTI, tepelná čerpadla, solární systémy či zatěsňování potrubí v technologii BCG.

Stavba - oplocení Stavba - opěrné zdi Pokládka - venkovní dlažba Stavební firma (venkovní stavební práce)

Výroba a velkoobchod - prostěradla sametová, atypická šití - deky Velkoobchod - oděvy - trička - pyžama - kalhoty Zakázkové šití - oděvy - trička - pyžama - kalhoty Velkoobchod - úplety - úpletové materiály Výroba - úplety - úpletové materiály

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ, POKOVOVÁNÍ: - ocelové konstrukce.

Kominictví, kominické práce: - montáž a dodávka tříplášťových komínových systémů - vložkování komínů - vložkování komínů plastovým potrubím - vložkování flexi umělým potrubím - revize komínů - čištění komínů - frézování komínů - autorizované měření malých spalovacích zdrojů.

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.

Dodávka, montáž: - řemesla pokrývač, klempíř, tesař, zedník - střešní latě - tvrdé střešní krytiny

Stavební firma. Stavební práce, rekonstrukce.

Plynoservis. Opravy plynospotřebičů.

Krejčovství. Výroba, šití, prodej: -prošívané přikrývky a polštáře -výroba prošívaných přikrývek a polštářů.

Hydroizolace. Stavební práce. Generální opravy. Protipožární a průmyslové nátěry. Výškové a speciální práce.

Výroba, prodej, montáž: -zámkové dlažby. Zemní práce. Stavební činnost. Ubytovací služby.