VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Truhlářské práce Opravy - nábytek Drobná výroba - nábytek

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Eloxování hliníku, duralu, hliníkových slitin. Leštění a eloxování různých bižuterních dílů.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Inženýrská, konzultační a projektová činnost v oblasti dopravních staveb: - územní plány, koncepce, generely - územně technické studie - předběžné studie proveditelnosti - studie proveditelnosti - geodetické průzkumy - ekologické studie a průzkumy - dokumentace pro územní rozhodnutí - dokumentace pro stavební povolení (projekt ...

Zajišťujeme projektování venkovního a kabelového vedení, rozvoden, transformoven i elektroprojektů občanské vybavenosti

Geodetické, kartografické služby a vybaní: -geometrické plány -vytyčování hranic -výškopisné plány -práce ve výstavbě. -inženýrská geodézie -zaměření stavby -oddělení pozemku -zaměření podkladů pro projekt -zaměření inženýrských sítí-plynovod, el.vedení, optické kabely apod. -základní mapy závodů.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Služby: -úprava a oprava oděvů -výměny zipů u bund, kalhot, riflí, sukní a jiných oděvů -zkrácení kalhot a prodloužení délky, včetně úpravy pasové linie -zkrácení riflí a ponechání originálního okraje -šití záclon, povlečení -úpravy a opravy kožených oděvů /zipy, zkracování/ -úprava úpletů /zkracování triček apod./ ...

Poskytujeme komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie, katastru nemovitosti a stavebnictví. Vytyčení základů staveb - jde o vytyčení prostorové polohy stavby a související kontrolní měření. Měření se provádí na základě projektové dokumentace, která přesně určuje jednotlivé body k zaměření. Základním předpokladem je tedy dobře zpracovaná ...

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Elektromontáže. Projekty, realizace, montáž, revize, opravy: - vjezdové brány, garážová vrata, dálkové ovládání, zahradní osvětlení - elektrická zařízení, elektrozařízení. Prodej: - elektromateriál. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - stavební hmoty - zdící materiály - betonové dlažby - komíny - kanalizace - stavební ...

Hydroizolace a rekonstrukce plochých střech.

Zasklívání bezrámovým systémem Optimi Kvadro -lodžie -terasy -balkóny -bazény -montáž stínící techniky -montáž ocelových konstrukcí

Realizace střech na klíč Zabýváme se pokrývačskými, tesařskými a klempířskými pracemi v Praze, Středních Čechách a Vysočině. Specializujeme se na kompletní realizace střech na klíč.

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Truhlářství. Výroba zahradního nábytku, pergol, dětských pískovišť, přístřešků pro venkovní pakování a patrových postelí..

Čalounictví. Čalounické práce. Oprava čalouněného nábytku.

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.