VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Pozemní stavitelství – bytová i průmyslová výstavba. Inženýrské stavby - výstavby inženýrských sítí (kanalizace a vodovody), zemní práce.

Instalatérské, topenářské a plynařské služby.

Sklenářství. Výroba: -izolační ditermická dvojskla, trojskla-lepená -protipožární skla.

Výroba interiérových dílů pro automobilový průmysl: - specializace pro luxusnější provedení osobních automobilů - kůže - koženka - textil, plasty a jejich kombinace. Technologické možnosti: - vysekávání a cutter - šití - čalounění ruční - lepení - ultrazvukové svařování - kašírování strojní - pěnění - výroba vzorků, ...

Nabídka demoličních a stavebních prací.

Čalounictví. Čalounické práce. Výroba, oprava: -sedací soupravy -postele, letiště -matrace. Oprava: -čalounění nábytku, dveří.

Čalounictví. Čalounické práce. Oprava: -čalouněný nábytek.

Revize plynového zařízení Tlakové zkoušky vodovodůa kanalizací pro kolaudační řízení.

Čalounictví. Čalounické práce. Oprava: -čalouněný nábytek. Výroba: -křesla.

Čalounictví, čalounické práce. Oprava: -čalouněný nábytek.

Dodávka, montáž, demontáž, maloobchod, prodej, distribuce: -plastových oken, plastová okna, okno, oken -plastové okno, okna -plastové dveře, dveří -parapety, parapet-vnitřní, vnější -výrobky z plastu -poradenství. Montáž, prodej stínící techniky: -žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Montáž suchých staveb, sádkrokartonových ...

Služby v oblasti klimatizace a vzduchotechniky: - projekce, spolupráce s projektantem a architektem - dodávka a montáž vzduchotechnické a klimatizační technologie budov - uvedení do provozu - pomocné stavební práce u vzduchotechniky - izolace vzduchotechniky (hlukové, tepelné, protipožární) - nátěry vzduchotechniky..

Zabýváme se opravou obuvi a brašnářstvím. Díky již zmíněným bohatým zkušenostem jsme schopni zhotovit jakékoliv komplikované zakázky, se kterými se k nám naši zákazníci obracejí. Preferujeme kvalitu nad kvantitou, a proto pracujeme pouze s kvalitním materiálem ze zahraničí. .

Naše firma se zabývá: - kompletní rekonstrukcí střech - ploché, šikmé V zimních měsících provádíme: - půdní vestavby - montáž sádrokartonů.

Práce -výkopové -zemní práce -terénní úpravy a svahové práce -demoliční a bourací práce.

Klempířské práce. Pokrývačské práce - opravy střechpokládka - profilové a hladké krytiny. Montáž - střešní okna.

Dodávka: - strojírenské celky. Provozovna: - Ostrava, Rudná 633/53.

Elektroinstalace rodinných domů, bytů, rekonstrukce bytových jader, drobné opravy včetně revizí. Přijímám zakázky převážně v Hradci Králové a v jeho okolí.

Maloobchod, prodej, montáž, pokládka: - plovoucí podlahy - podlahové krytiny PVC - koberce, korek - vyrovnávací stěrky - rekonstrukce. Podlahářské práce.

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Výroba: -truhlářské výrobky -truhlářské práce.