VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Plynoinstalační práce. Realizace: - solární systémy. Topenářské práce. Nákup a prodej: - topenářský materiál. Realizace: - akumulační nádrže - teplovodní krbové vložky. Nákup a prodej: - vodoinstalační materiál Vodoinstalační práce.

Zpracování a kompletní dodávky kamene - prodej kamenických výrobků - výroba atypických kamenických prvků - obklady fasád a interiérů přírodním kamenem - dlaždičské práce, dláždění komunikací žulovými kostkami, betonovou a zámkovou dlažbou - kamenosochařské a restaurátorské práce. Prodej: - žula, mramor, pískovec. Dále zajišťují: - ...

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Zakázková výroba všech druhů oděvů, včetně historických, divadelních a tanečních kostýmů, návrhy s ohledem na postavu, výběr materiálů, konstrukce střihů.

Montáž a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -elektroinstalace. Prodej: -elektroinstalační materiál. Revize: -elektromontáže -elektroinstalační práce. Montáž: -hromosvody.

Tesařské práce, výstavba: -dřevěné konstrukce a stavby -pergoly -zahradní domkyrekonstrukce -historické krovy -lešení HAKI, trubkové hliníkové. Pokrývačské práce.

Výstavba: - přístřešky - altány. Zateplování budov. Půjčovna: - lehké stavební stroje - nářadí. Zakládání staveb. Stavební činnost: - rekonstrukce.

Zateplení budov: - izolace. Stavba: - ploty. Montáž: - sádrokartony. Obklady, dlažby i zámecké. Stavba: - rodinné domy i na klíč - bytová jádra - okrasné zídky.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Lakýrnické a natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel. Obkladačské a dlaždičské práce. Zednické práce.

Zakázkové stolařství Výroba - eurookna - dveře (v profilu IV88 a IV68) - rustikální okna pro památkové objekty - kastlová okna - zimní zahrady - interiérové parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Výstavba: -ploty. Demolice objektů. Gabionové stěny. Zemní práce: -terénní úpravy. Výstavba: -komunikace -kanalizace. Pokládka: -zámková dlažba. Opravy a výstavba: -průmyslové objekty. Stavební práce.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Výstavba: -zdivo z lomového kamene. Zemní práce pomocí bagrem MENZIMUCK. Vodohospodářské stavby. Výstavba: -vodovody -kanalizace.

Výroba - zahradní altány - pergoly - nábytek na míru. Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry.

Elektroinstalační práce Výškové práce Zemní práce

Elektro Ševčík. Elektromontážní práce včetně revizí, montáží a revizí hromosvodů.

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.