VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Zabývá se kompletní zakázkovou výrobou nábytku. - čalouněného nábytku - bytových doplňků - restaurováním a návrhy nábytku.

Výroba, prodej, nábytek na zakázku: -kuchyně, kuchyňské linky, linka -ložnice, vestavěné skříně -ozvučovací technika-reproboxy. Truhlářství.

středisko 300 - rodinné domy - výstavba a rekonstrukce rodinných domů a vil středisko 200 - podlaháři - pokládka většiny druhů podlahových krytin - montáž dveří Sapeli

Prodej podlah a podlahových krytin, kompletní podlahářské práce. - koberce - PVC -Vinylové podlahy -Laminátové podlahy -Parkety -dřevěné podlahy -Marmoleum, Linoleum

montáž, opravy a revize hromosvodů na rodinné domy, školy, haly a ostatní objekty dle ČSN 62305

Výroba: - luxusní pánské obleky a košile na míru - opravy odívání pro společnosti

Tesařské práce - stavby a opravy roubených domů Truhlářské práce

Revize bez omezení napětí ve třídách A, B, C Revize - hromosvody.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Provádíme rekonstrukce starých a dodávky nových střech. Klempířské práce: - pracujeme se všemi druhy plechu:měď, pozink, titan, zinek, satjam, lindab, ranila - prodej a konzultace. Pokrývačské práce: - betonové tašky BRAMAC, BETA - pokládka střešních šindelů - pálené tašky TONDACH, WALTHER - střešní krytiny BETERNIT, ...

Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Umělecké kovářství. Zámečnictví. Výroba: - kované brány, ploty, zábradlí, mříže, nábytek, krbové soupravy, interiérové doplňky, lovecké nože apod. Díla realizujeme na klíč dle našeho vlastního návrhu.

Výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sloupy, stožáry. Povrchová úprava kovů: - žárový zinek, zinkování - galvanický zinek, galvanické zinkování - prášková barva, komaxit.

Stavba, oprava: - střechy - střešní krytina. Prodej: - střešní a izolační materiály - sanitární technika.

Malířské, natěračské, tapetářské práce (malíř, natěrač, tapetář).

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Restaurování nábytku. Vyrábíme. -repliky lidového nábytku. Vykupujeme: -starý nábytek. Prodáváme: -nově zrenovovaný nábytek.

Módní salon se stylovým oblečením a svatebními šaty. - zakázkové krejčovství - poradenství v oblasti osobního a profesního stylu a image coachingu - školení

Kovářství. - umělecké kovářství - vrata - mříže - brány - zábradlí - kované plastiky - kované brány - ploty - pojezdové brány - oprava nářadí

Nanonástřiky ošetření fasád, obkladů, dlažeb, soch, oplocení, solárních panelů, koupelen, autoskel, autolaků, textílií, dřeva, betonu, přírodních kamenů, potahů v MHD a restauracích, uniforem, pracovních oděvů, autoplachet

dodávka a montáž střešních plechových tašek, vlnitých a trapézových plechů, střešních světlíků. Klempířství

Montáž, opravy, revize: - elektroinstalační zařízení do 1000V

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.