VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Sádrokartonářské práce Stavební práce

Silnoproudé, slaboproudé rozvody. Montáž hromosvodů. Revize: - elektro. Zabezpečovací zařízení.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Realizace průmyslových podlah. Prodej, servis, údržba, opravy: - průmyslové podlahy - epoxidové a PUR systémy - cementové a akrylátové strojně hlazené a lité stěrky - betonové podlahy se vsypovými povrchy - PMMA rychletuhnoucí stěrky. Práce: - izolatérské - stavební - sanační. Provozovna: - Vrchní 30, Opava - Kateřinky.

VODA-TOPENÍ-PLYN-KANALIZACE Ústřední vytápění-topné systémy pro obytné a průmyslové stavby: -poradenská činnost v oboru instalací topných systémů -projekční činnost -koordinace zpracování projektové dokumentace -zajištění a dodávka potřebných materiálů, komponentů a subdodávek -montáž, instalace a uvedení topných systémů do provozu ...

Střechy, půdní vestavby. Tesařské práce: - montáž krovů - rekonstrukce krovů - palubkové a dřevěné obklady - demontáž střech. Pokrývačské práce: - montáž střešních asfaltových šindelů - pokládání betonových a pálených tašek - pokládání cementovláknitých střešních krytin - opravy, demontáže, překlady střech - montáž ...

Geodetické práce. Stavební práce. Ubytování - Chalupa na Souvrati

Kámen Hořice - veškeré kamenické práce - mechanické čištění kamene - obklady dlažby parapety - provádíme také i zednické práce do 30 km doprava zdarma.

Montáž a servis klimatizací. Dodávka úsporných jednotek s tepelným čerpadlem. Montáž elektroinstalací rodinných domů a průmyslových staveb, včetně revizí.

-bytová klimatizace -průmyslová klimatizace -stínící technika -výroba a dodávka dřevěných schodišť

Krejčovství, zakázková výroba: - oděvy. Opravy oděvů.

Zakázková výroba z umělého kamene a pískovce. Prodej, výroba, montáž, doprava: -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -police -obklady schodů -dlažby -krbové desky -lemy na bazén.

Dodávka, výroba, zpracování: - strojně technologické celky. Výroba zámečnických prvků: - nerezové jímky - odtokové žlaby - nerezové potrubní celky. Výroba, montáž nerezových zábradlí.

Rekonstrukce a renovace - krovy, - pergoly, - altány. Rekonstrukce a renovace - střechy.

Maloobchod, prodej: - krbová kamna - krbové obložení - krbové vložky a příslušenství - krbové nářadí. Stavební firma. Stavební práce, realizace: - stavby - výstavba rodinných domů (RD) - zateplování: - budovy a rodinné domy - zateplovací systém DÜFA, CAPAROL, PRINC COLOR, TERRANOVA - opravy: - historické fasády - ...

Nákladní autodoprava. Zemní práce malým rypadlonakladačem.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Provádíme zhotovení dřevěných stropů a palubkových podhledů v rodinných domech, bytech či chalupách. Vyrábíme dřevěné palubkové stropy a podhledy z borovicového, modřínového a smrkového dřeva. - dřevěné stropy - palubkové podhledy - truhlářské práce - zakázková výroba králikáren - kuchyně z masivu - selský nábytek - postele z ...

Výroba: -nábytek -schodiště.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...