VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Prodej: - bránová technika - vrata - pohony vrat - víceúčelové dveře - hliníkové domovní dveře. Drobné zámečnické práce: - nádstavby bran - oplocení.

Autodoprava, doprava: - nákladní - mezinárodní přeprava nákladů do 27 tun jezdíme vozy DAF, které splňují normu EURO 3 - vnitrostátní přeprava pevných nákladů do 27 tun a přeprava sypkých materiálů (písku, kamene, obilí, zemin, řepy...), sólo i soupravou - jeřábnické práce - GROVE 35 dosah 35 metrů AD 16 nosnost 16 tun, dosah 16 ...

Firma ELTRA. Výroba: -rozvaděče i atypické-elektroměrové, stavební, podružné. Velkoobchod, prodej: -elektromateriál. Firma TUROS: -elektroinstalace -kabelové rozvody -revize-elektro -elektromateriál -projekce-elektro. Firma OSTEON: -hromosvody-montáže, opravy, revize -nátěry střech.

Montážní firma. Specializujeme se na: - topení, voda, podlahové vytápění - čištění kanalizace v objektech - rekonstrukce stoupaček.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Dodáváme formy pro vstřikování plastů, prototypové i sériové lisování z termoplastů všech druhů, konstrukce forem, korekce designu, nástroje se studenými i horkými vtoky a tryskami. Výtisky pro spotřební i strojní užití, automotive, PC design aj.

Přerušení činnosti do konce roku 2013. Řemeslnické práce: -malířské a natěračské práce -nátěry střech, fasád -tapetování, stěrkování -drobné zednické práce malého i většího rozsahu.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny: - koberce - PVC - plovoucí podlahy

Stavební projekce. Zajištění průzkumných a geodetických prací.

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Zpracování a prodej kamene - kamenná dlažba, obklady, schody, parapety, kuchyňské, barové, koupelnové desky, pomníky. Materiály–žula, mramor, vápenec, břidlice. Renovace kamene, sekání písma, pískování skla, gravírování, hřbitovní doplňky.

Projektování, dodávka a montáž tepelných čerpadel Nibe. Realizace vrtaných studní.

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

Vodoinstalatérské práce: -kompletní rozvody pitné i užitkové vody -rozvody požární vody -rozvody vody v průmyslu -rekonstrukce vodovodů -montáže čerpadel a domovních vodáren -kompletní montáže venkovní a vnitřní kanalizace Topenářské práce: -kompletní rozvody a rekonstrukce topných systémů -etážové topení -montáž a dodávku ...

Stavební společnost, činnost: -stavby na klíč -stavby domy, pozemní a občanské stavby.

Služby: -řezání, dělení materiálů vodním paprskem -kov, sklo, kámen, plast.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

STAVEBNÍ PRÁCE: -výstavba rodinných domů na klíč -výstavba, rekonstrukce, modernizace, opravy průmyslových objektů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí -dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty, brány, podezdívky, terenní úpravy ) -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů ...

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Sochař - restaurátor. Restaurování kamenných památek, soch, křížů, božích muk a architektonických prvků budov, ostění oken, dveří, ozdobných prvků. Vlastní autorská tvorba a kopie sochařských děl. Držitel licence Ministerstva kultury České Republiky pro restaurování archtitektonických článků, které jsou součástí uměleckých architektonických ...