VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku.

Nabízíme : - pořez kulatiny - prodej veškerých druhů řeziva - tesařské práce - vazby - palety a truhlářské práce - výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby - výroba stavebně truhlářská a tesařská - sklenářské práce - výroba pilařská a impregnace dřeva - pěstování lesa a těžba dřeva - lešení - podlážky

Projekce, montáž, revize, opravy, servis: - průmyslové bytové objekty menšího i většího rozsahu. Vodoinstalační: - rozvody plast, měď - rozvody požární vody. Plynoinstalační: - přípojky - rozvody domovní, průmyslové - rozvody propan-butan včetně dodávky zásobníku plynu. Topenářské: - rozvody ocel, měď, plast - ...

Zámečnické a nástrojářské práce.

Výroba: -rytiny -mosazné firemní štíty -štítky na dveře -orientační systémy do budov -razítka -klíče.

Stavební práce: -zednické -izolatérské -pokrývačské -klempířské -výškové práce -rekonstrukce plochých střech -zateplení střešního pláště -izolace proti vodě a radonu -instalace, revize hromosvodů.

Práce: -pokrývačské -klempířské -izolatérské.

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Projekce, revize, instalace, montáž: -vodo, topo (plastové, ocelové, měděné rozvody), voda, topeni -plyn (propan-butan, zemní plyn). Oprava, servis, prodej, plynoservis: -plynové kotle (kotel) DAKON. Řemeslnické práce: -plynoinstalatérské -topenářské -vodoinstalační, instalatérské.

Prodej, dodávka, montáž, demontáž: -střešní krytiny -střešní šindele -izolace (zateplení) rovných střech -žlaby, okapy, svody -střešní okna. Výroba, prodej: -klempířské prvky z pozinku, mědi(Cu), titanzinku. Řemeslnické práce: -klempířské -pokrývačské.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Stavební firma. Provádíme: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce obchodů a kancelářských prostor -rekonstrukce a modernizace bytů -rekonstrukce koupelen -opravy fasád a rekonstrukce střech -parketové podlahy -rekonstrukce kotelen. -veškeré instalatérské a topenářské práce ...

Výškové práce. Pokrývačské práce.

Poskytování instalace plynu, topení, vody a kanalizace včetně revize plynových zařízení.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Návrh, projekce, výroba, prodej, montáž: - nábytek na míru - vestavné skříně - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíně - kanceláře - vybavení interiérů. Stolařské, truhlářské práce.

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

Plynoinstalační práce: - instalace plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Topenářská činnost - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Instalace plynových spotřebičů Záruční a pozáruční servis DAKON, BAXI, VIADRUS, IMMERGAS, ...opravy, revize, tlakové zkoušky - plynové ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek z lamina i masivu - kuchyňské linky - postele - zahradní nábytek - dřevěné schody, dveře, zárubně, pergoly.

Truhlářství, výroba: - kusový nabytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Renovace, rekonstrukce: - koupelnové obklady - koupelnové dlažby - zateplení - parkety, podlahy - sadrokartony - kamna, krby - kuchyně.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Pronájem, půjčovna lešení. Pokrývačské a klempířské práce. Rekonstrukce a střechy na klíč. Hydroizolace plochých střech. Montáž solárních systémů. Nátěry střech, izolace podkroví, hydroizolace. Zateplování fasád. Sádrokarony. Zednické práce.