VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Strojírenská výroba: - soustružení - frézování - broušení - řezání. 5-osé CNC obráběcí centrum. 3-D měřící zařízení Call Reiss.

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Práce, sklenářství: - zasklívání lodžií, balkónů všemi typy systémů - výměny zábradlí - kompletní sanace lodžií - zimní zahrady, posuvné stěny . Prodej na splátky bez navýšení Doprava: -po Východních Čechách zdarma.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Stavební výroba: -Bočánek František -tel.: 383 355 014 -e-mail: vedeni@prima-strakonice.cz -veškeré stavební práce -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -práce HSV -izolace proti vodě -tesařské konstrukce včetně složitých konstrukcí krovů a jiných zastřešení -obklady a dlažby -zateplování fasád -SCHWENK, ...

Čalounictví: - opravy nábytku současného i starožitného. Autočalounické práce: - autosedačky, motosedačky, sedačky do všech zemědělských a stavebních strojů - stropy, výplně dveří. Výroba matrací: - atypická výroba dle vlastních návrhů a plánů - výroba sendvičových typů (NORKA). Prodej: - matrace firmy GUMOTEX Břeclav - pěnové ...

Naše firma se zabývá : -klempířské a pokrývačské práce -kompletní rekonstrukce střech včetně krovu -opravy a nátěry střech -opravy fasád-zednické práce -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -mytí nepřístupných oken -kácení nebezpečných a nepřístupných stromů -prořezávání a zkracování stromů -montáže ocelových konstrukcí ...

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Elektroinstalační práce Dodávka a montáž - sádrokarton Obkladačské práce Vodoinstalatérské práce

Služby: - sklenářství - zasklívání oken a dveří - řezání skel a zrcadel na míru - vrtání a broušení skel - zasklívání výkladních skříní - rámování obrazů a prodej - montáž, lepení akvárií a poliček. Výroba: - izolační dvojskla.

Lešenářské práce. Montáž, demontáž, doprava: -trubkové, rámové a pojízdné lešení.

Skleněné dveře s kováním Dorma, skleněné posuvné dveře, sprchové kouty Dorma. Skleněné schodiště, skleněné zábradlí.

Stavební firma Marko Plus s. r. o. byla založena v roce 1996. Od zahájení činnosti je zaměřena na tyto stavební obory: - sádrokartonové podhledy a příčky - speciální akustické obklady a podhledy - kazetové podhledy - střechy - provádění staveb "na klíč".

Výroba: -skružování všeho materiálu, plechů, profilů plocháčů (za tepla, za studena) -ohýbání, lisování a rovnání plechů -stykové svařování -svařování stykovým svárem -lisování plechů.

Stavební firma AMIPROL spol. s r.o. Stavební činnost, práce, služby: -kompletní stavby na klíč -výstavba rodinných domů (rodinné domy, domky, RD) -rekonstrukce bytů, domů, objektů -drobné stavební práce -stavební úpravy (byty, domy) -přestavby bytových jader, bytová jádra, rekonstrukce koupelen (koupelny) -oprava fasády ...

Dřevostavby. Stavební truhlářství a tesařství.

Renovace: - starožitný nábytek - nábytek. Zakázková výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek.

Stavební, malířské, truhlářské, zámečnické, instalatérské, zemní a zahradnické práce. Malířské a instalatérské služby: - rekonstrukce bytů, rodinných domů, kanceláří, plotů, zateplení budov - malířské a natěračské práce, dekorativní nátěry a nástřiky interiérů i exteriérů z tuzemských i zahraničních materiálů dle vzorníků - mytí a ...

Umělecká kovovýroba. Oprava, renovace, opracování: -umělecké předměty (sochy, pamětní desky, kovové kašny z bronzu, litiny, zinku) -bronzová umělecká díla. Povrchová úprava: -cizelování -povrchová úprava dle přání zákazníka (lesk, patina, pokovení drahými kovy). Výběr realizovaných děl: -křtitelnice, oltář (povrch zrcadlový ...

Servis - elektro - revize - servis - poradenství - školení

Ryze česká stavební společnost. Výroba technologie pro sanaci betonových konstrukcí. Nadále patříme kvalitou i technickým a lidským vybavením ke špičce v sanacích betonových konstrukcí.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - meření a regulace pro vytápění - vzduchotechnika a TZB - průmyslové instalace. Dodávky, montáže, rekonstrukce: - tepelné zdroje - rozvody tepla - měření páry, tepla a chladu podružné a stanovené měřiče - vzduchotechnika a klimatizace - IRC systémy - regulace elektrické energie - monitorování ...

Stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - zateplování - zemní práce - údržba terénu.