VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Podlahářské práce. Velkoobchod: - plovoucí podlahy - parkety - koberce, linoleum, PVC - korek.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -krovy -dřevěné obklady -dřevostavby -půdní vestavby -sádrokartony -střechy na klíč -větrané fasády -zateplení fasád -sanace historických tesařských konstrukcí -rekonstrukce historických a památkových staveb.

Elektromontáže: -silnoproudé rozvody -rozvody slaboproudé -revizní zprávy.

Výškové práce: -střešní konstrukce a krytiny -památkové objekty, kostely a další -údržba a kácení stromů -tmelení spár -nátěry a čištění -mytí tlakovou vodou.

Topenářské práce. Úpravy užitkových automobilů. Dodávky a prodej dílenského nábytku. Prodej náhradních dílů pro automobily.

Výroba nožů (nože): -kuchyňských -řeznických -kuchařských. Ostření lékařských nástrojů. Prodej kvalitních značkových nožů.

Projekce: - plynové topení. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Montáž: - topení.

Příprava a realizace staveb na klíč. Dodávka, montáž, pokládka : - střechy šikmé i ploché - půdní vestavby na klíč - sádrokartony - střešní okna - prejzové a břidlicové krytiny. Prodej: - střešní krytiny včetně doplňků. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - obkladačské.

Prodej, montáž: -dveře a zárubně -podlahy masivní, plovoucí, PVC -vestavěné skříně.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Fortelem k Vaší spokojenosti. Služby, dodávka na klíč vlastními pracovníky: -zateplování rodinných domů -zateplovací systémy fasád, polystyren, minerální vaty značky STOMIX -rekonstrukce bytových jader včetně statistických výpočtů, obklady, dlažby, vyzdění, voda, plyn -elektroinstalaci zajistíme -montáže sádrokartonů, suchá ...

-klempířské a pokrývačské práce -dodávky střech na klíč -generální opravy střech -půjčovna montážních plošin MP 11, 12, 13, 16, 20 a elektrických a dieselových halových nůžkových plošin pobočka: Slovanská 45 463 12 Liberec XXV-Vesec

Krejčovský salon: -oprava oděvů -šití šatů -šití na míru.

rekonstrukce horských chalup, dřevěné podlahy, renovace podlah, broušení a lakování podlah, parkety, masivní prkna, dřevěné fasády, rekonstrukce bytů, sádrokarton, masivní dřevěné podlahy, izolace, malby, návrhy interierů, dveře, dřevěné zárubně Obory: rekonstrukce budov a staveb, stavebnictví - dokončovací práce, podlaháři

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Stavební firma: -strojní omítky -zateplování -vnitřní omítky -dvouvrstvé fasády -ušlechtilé fasády -fasádní zateplovací systémy. Použití výrobků: -KNAUF, HASIT, LAFARGE.

Výroba: -celodřevěná schodiště -schodiště samonosná -schodiště obložená betonová -schodiště obložená kovová.

Výroba a montáž klempířských prvků. Pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Kompletní rekonstrukce střech. Realizace střech na klíč.

Montáže a dodávky: -vytápění - zdravotechnika -chlazení -klimatizace -vzduchotechnika

Provádíme: -pokrývačské a klempířské práce -izolace -fasády -zateplení. Služby: -půjčovna lešení.

Tvorba softwarových aplikací pro operační systém Windows. Správa a údržba softwarového vybavení. Tvorba internetových prezentací. Implementace internetových obchodů. Serverhostingové služby, Webhosting. Konfigurace sestav podle požadavků zákazníka dle potřeby a využití výpočetní techniky. Modernizace, opravy výpočetní ...