VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.

Výškové práce v rizikovém prostředí horolezeckou technikou: - prořezy a kácení stromů - montáž ocelových konstrukcí s následnými nátěry - mytí oken a fasád - shoz sněhu a ledu z budov a konstrukcí - čištění studen. Výroba reklamních předmětů a následnou montáží na budovy nebo ocelové konstrukce, nátěry střech, montáží zábran proti ...

RenovMal Renov mal: -tesařství -tesařské práce.

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - demolice.

Jsme elektromontážní firma zabývající se jak stavebními a inženýrskými činnostmi, tak i prodejem a instalací fotovoltaických panelů.

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Služby: -sádrokartonové konstrukce (podhledy, příčky, kazetové stropy) včetně tepelných izolací, interiérové suché konstrukce.

Nabídka komplexních sklenářských prací.

Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Pokládka a broušení parket. Renovace historických masivních podlah. Pokládka plovoucích podlah. Montáž dveří a oken.Obklady stěn, stropů a schodů. Stavby zahradních domků, pergol, teras a plotů.

Provádění vnějších i vnitřních zateplovacích systémů, úprava interiérů, sádrokartonové a protipožární konstrukce, suché podlahy, vodoinstalace, ÚT, solární systémy, výstavba a rekonstrukce, tesařské konstrukce.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Podlahové centrum: -podlahářské práce -parketářské práce -velkoobchod s dřevěnými podlahami.

Montáž, revize, servis: - kotelny na pevná, plynná i kapalná paliva - ústřední topení - podlahové a stěnové topení - instalatérské práce, zdravotechnika - plynovody, potrubní rozvody - centrální vysavače - solární ohřev TUV a vytápění - měření a regulace - plynové infrazářiče.

Zednické práce: - sádrokartony - podezdívky - obklady - dlažby

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Svářečská škola: - základní školení - úřední zkoušky - poradentská činnost. Svářečské práce.

Plynoinstalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.