VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Drobné stavební práce: -elektroinstalace -elektromontáže -vodoinstalace -topení -sádrokartony.

Výroba, služby: -stavební firma -truhlářství, tesařství.

Služby-řemeslo: -kompletní realizace a rekonstrukce střech -pokrývačské, klempířské a tesařséh práce -odotěsné izolace, tepelné izolace -montáž střešních oken.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -obrábění kovů -sváření kovů. Výroba: -kovový nábytek -kovové konstrukce -kovové ploty, mříže -zastřešení vchodů.

Planička TOOLS s.r.o. se specializuje na výrobu rotačních obráběcích nástrojů a na jejich ostření a povlakování.

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Firma Malíř za Halíř se sídlem v Dubu u Prachatic se zabývá malováním, natíráním, výmalbou, stříkáním nátěrových hmot různými technikami, lakováním kovových i dřevěných povrchů (nátěry radiátorů, zárubní, zábradlí...) či opravami omítek nebo natíráním dřevěných podhledů a nátěrů fasád. Nabízíme služby profesionálních malířů s mnohaletými ...

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - psací stoly Výroba - interiérové dveře Pokládka - plovoucí podlahy Rekonstrukce - koupelny - koupelny

Prodej, montáž, opravy a revize: -elektrospotřebiče -elektroinstalace -havarijní služba Nonstop.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Pan Aleš Šnajdar poskytuje již od roku 2003 vodoinstalatérské a topenářské práce. Nabízíme instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace. Realizujeme rekonstrukce interiérů, obkladačské práce. Práce: - vodoinstalační - instalace vody - instalace odpadů - instalace plynu - topenářské - klimatizační - rekonstrukce ...

Služby-řemeslo: -montáže celoskleněných příček a dveří -obklady zrcadly a barveným sklem (Lacobel) -broušení nábytkového skla -rámování -lepení akvárií a bezrámových konstrukcí. Maloobchod, prodej: -stavební tmely.

Projekce, výroba, montáž, revize: -elektromontážní práce -revize elektroinstalací -výroba NN rozvaděčů -zámečnická výroba.

Práce, výroba: -truhlářství -nábytek -skříň s posuvnými dveřmi -postele -kuchyňské linky, kuchyně -vybavení prodejny, regály -ložnice, dětský pokoj.

Zakázková výroba nábytku. -kuchyně -předsíňové stěny -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje.