VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Knihařské práce: -vazba knih, diplomové, bakalářské práce -vazba plátěná, kartonová, kožená -oprava starých a poškozených knih -desky, pouzdra -pasparty -desky na jídelní lístky -dárkové kazety, dekorativní předměty -diplomové práce. Další knihařské práce dle návrhu a přání zákazníka.

Stavba, stavební činnost: - stavební práce ve výškách - provádění inženýrských staveb - provádění bytových, občanských staveb - zemní práce - čističky odpadních vod. Půjčovna, pronájem: - stavební stroje.

Stolař, truhlář. Práce, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - veškerý nábytek dle návrhu zákazníka. Sídlo: Vidče 583 756 53.

Čalounické práce: - potahování nábytku - opravy čalouněného nábytku - čalounění, opravy automobilů a motocyklů (autosedačky, renovace veteránů, motosedačky) - matrace na míru - čalounění dveří - výroba ortopedických pomůcek.

Práce: -malířské -natěračské

Truhlářství. Práce: -truhlářské -repliky dřevěných oken a dveří -výroba vchodových dveří a eurooken -zakázková výroba -nábytek z masivu -opravy historického nábytku.

Stavební práce, stavební činnost: - obklady, dlažby. Rekonstrukce: - obchod - restaurace - škola - půdní prostory - zateplování - fasády.

Restaurátorský ateliér. Provádím restaurování nábytku a uměleckoprůmyslových předmětů ze dřeva. Tradiční povrchové úpravy, šelakové politury, voskování, fládrování, zlacení. Impregnace porti dřevokaznému hmyzu a houbám. Provádím restaurování dýhovaného nábytku, intarzií, inkrustací a dřevořezby, konstrukční zpevňování lepených spojů, ...

Kamenictví: -fasády z přírodního kamene -dlažby, kostky, schody -parapety -koupelnové a kuchyňské desky -pomníky, náhrobní desky.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -vyhrazená elektrická zařízení. Komplexní realizace a výstavba: -veletržní stánky a expozice -domovní a průmyslové elektroinstalace -osvětlovací a světelná technika. Rekonstrukce stávajících rozvodů v bytech, kancelářích, provozovnách, obchodních prostorách, domech a budovách. Velkoobchod: ...

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - rodinné domy (domky) na klíč - výrobní haly (hala) - průmyslová, občanská výstavba - střechy, krovy - nebytové prostory - rekonstrukce staveb, modernizace budov - stavební práce menšího rozsahu, dokončovací práce - sádrokartonové příčky - výměna oken, montáž střešních oken - ...

Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Inatalatérské a topenářské práce. Instalace, rekonstrukce, opravy: - voda - topení - plyn - kanalizace.

Malířské a natěračské práce.

Tvorba konstrukční dokumentace lisovacích nástrojů: - střižné nástroje - razidla - nástroje pro transferové lisy.

RENOVACE KOUPELNOVÝCH VAN - BEZ DEMONTÁŽE Ze staré vany Vám udělám novou. Bez bourání, prachu, sekání obkladů a nepořádku. Opraví se jakékoliv poškození a vana je hladká, lesklá a dobře uržovatelná, je jako nová.Možnost barevných odstínů, odstín Vám namíchám na místě dle vašeho zadání nebo dle interierových prvků.Ceny v porovnání s vložkováním ...

Provádíme veškeré elektroinstalace včetně rekonstrukcí a oprav. Zajišťujeme přihlášky a revize k stávajícím i novým odběrům. Nabízíme montáže a opravy domácích telefonů.

Tesařství, pokrývačství.

Zámečnické a svářečské práce.

VÝROBA, MONTÁŽ, PORADENSTVÍ, ZAMĚŘENÍ: - dřevěná schodiště: - rovná i točitá (všechny typy půdorysů) - samonosná - zábradlí schodišťové - schody - materiál: - smrk, borovice, buk, dub(ostatní dřeviny) - dřevovýroba na míru a dle přání zákazníka - povrchová úprava Špičková kvalita, dostupné ceny, krátké dodací ...

JASTER vzduchotechnika PRÁCE: - klempířské - pokrývačské

Topenářství, instalatérství, plynoservis, elektroinstalace. Montujeme stavby na klíč, sádrokartony, kotle, kotelny, koupelny, obklady, dlažby a tepelná čerpadla. Rekonstrukce bytů, domů a veškeré stavební práce. Provozujeme havarijní službu nonstop.