VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: Přípravné práce pro stavby -Ruční výkopové práce -inženýrské sítě, bazény, jímky, studny, septiky -základy na RD -rovnání terénu -demolice -zemní práce -ležaté rozvody kanalizace, vodovodu a elektrochráničky pod deskou -základové desky pro rodinné domy, garáže i průmyslové stavby -betonové patky pro terasy -přístavky a krytá ...

Výroba stolařská, truhlářská, montáž: -interiéry -schodiště (soustružená na soustruhu, automat) -schody, zábradlí -stolařství -vestavné skříně -nábytek -dřevostavby -zahradní domky -truhlářství.

Strojírenská výroba: -Výroba strojních zařízení a dílů dle dodané dokumentace. -Elektrokomplexní diagnostika, opravy a modernizace elektronického zabezpečení a řízení. Strojírenská výroba -obrábění speciální a konvenční -dělení materiálu -tepelné zpracování -povrchové úpravy -stroje a strojní zařízení -stroní díly.

Stavební práce - Lanškroun - Výstavba rodinných domu, zděné a dřevostavby - Zateplovací systémy - Rekonstrukce domů a bytů - Rekonstrukce koupelen - Obkladačské práce Sádrokartonářské práce - Lanškroun - Půdní vestavby - Snížení stropů - Výstavby příček Podlahářské práce - Lanškroun - Plovoucí podlahy - PVC - Koberce Truhlářské a ...

Služby: -veškeré malířské a natěračské práce středního rozsahu -možnost použití vlastního lešení, horolezecké techniky a vysokotlakých nástřiků.

Kompletní služby v oboru elektro, elektroinstalace, revize třídy A a B, hromosvody, přihlášky ČEZ a PRE, domácí telefony, EZS, EPS, kamerové systémy.

Stolařství. Výroba: - okna, dveře, vrata - schodiště, zábradlí - interiéry kostelů - repliky oken a dveří - dřevěné podlahy.

Služby: -broušení nástrojů pro stolárny a dřevařský průmysl, pil na plasty a hliník -broušení pilových kotoučů je prováděno na nejmodernějším brousícím centru firmy WALTER-WOODTRONIC C5 s laserovým snímáním, chlazeným olejem -broušení stopkových nástrojů karbidových i HSS, všech druhů fréz, okenních sad, karbidových nožíků-rovných i tvarových, ...

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, vestavěné skříně, skříň a veškerý interierový nábytek. Vybavení domácností, kanceláří a školních učeben. Provádíme návrhy, výrobu, montáž a demontáž veletržních expozic.

Služby: -čištění, opravy a stavby komínů -vložkování -revize a výpočty komínů -montáže komínových systémů SCHIEDEL, Eko Universal, BLK -prohlídky průduchů komínovou kamerou -měření emisí u malých zdrojů znečištění -soudní znalec.

Pomníky-pomníkové díly. Hřbitovní dekorace a veškeré kamenické výrobky. Kamenné a betonové plochy: -velkoobchod -maloobchod -montáž -broušení.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Stolařství, stolařské práce, zhotovení interiérů včetně spotřebičů a zpracování architektonického návrhu. Výroba: - nábytek na míru - lamino, masív - kuchyně, kuchyňské linky: - 3D vizualizace - hliníková dvířka - lakovaná dvířka - lakýrnictví - světelná dna - dřezy - pracovní desky - umělé kameny Staron - pokoje - ...

Výroba kovových držáků: -na křovinořez -na náčiní - nářadí -na motorové pily -na houpačky -na kytary -na projektory -na šlapací kola Další výrobky: -posilovací hrazdy -tricepsová bradla -sklopná šibenice pro boxovací pytel -věšáky na klíče -komínové stříšky Drobné zámečnické práce.

Umělecký kovář. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - umělecké předměty (nápisy, svícny, svítilny) - historické budovy, kostely, hrady, zámky, rodinné domy, moderní objekty.

Montáž a demontáž fasádního, modulového a pojízdného lešení. Nabízíme široké spektrum výškových prací pomocí horolezeckých a speologických technik.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Truhlářské práce. Výroba masivních postelí na zakázku. Výroba nábytku na zakázku. Zednické práce. Rekonstrukce bytů.

Komplexní malířské a natěračské práce. Řemeslo: - malíř - natěrač. Malířské práce interiéru i exteriéru. Nátěry fasád, oken i dveří. Malování bytů, kanceláří, firem, rodinných domů, fasád, průmyslových hal, skladů. Malování včetně architektonického návrhu barevného řešení.

Práce: - instalatérské. Maloobchod, prodej: - instalační materiál - umyvadla - dřezy - čerpadla - bojlery - sprchy - vany - wc - armatury - baterie.

Služby: - výroba a dodávka tepelné energie - výroba elektřiny - správa bytových domů - rozúčtování topných nákladů - instalace elektronických poměrových měřidel - Siemens, Techem - instalace termostatických ventilů a hlavic - Honeywell - s instalací provádíme hydraulické vyvážení objektů, pasport domu a poté následné zajištění odečtů a ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Návrhy, dodávky a montáže systémů vytápění: -podlahové vytápění -stěnové vytápění -připojení otopných těles plastovými rozvody -solární systémy pro přípravu TÚV a podporu vytápění -tepelná čerpadla

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Rekonstrukce půd, koupelen i bytových jader, hydroizolace.