VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Obchodní činnost, prodej: -vstřikovací trubky navšechny typy vozů -náhradní díly na motocykly a zemědělské stroje. Dělení materiálu. Broušení řetězových a kotoučových pil.

Firma Ing. Pavla francová se zabývá dovozem a prodejem: - metrový textil - látky ze Spojených arabských emirátů - konfekce Dovoz společenských, svatebních i konfekčních látek ze Spojených arabských emirátů. Na Vaše přání dovezeme látky podle Vaší představy a požadavků. Velký výběr látek, metráže v rolích. Kvalitní oblekové látky i ...

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - nábytek. Dílna: - Hradecká 68 Opava.

Zeměměřické a kartografické činnosti.

Služby: -zkružování plechů a profilů -svařování -pískování -výroba ocelových konstrukcí a nádrží.

JVZ elektro Poskytované služby: - Opravy elektromotorů do 50 KW - Prodej elektromotorů SIEMENS ( MEZ - Mohelnice) - Montáž a opravy elektro domovní i průmyslové včetně revizí - Údržba průmyslových zařízení elektro - Prodej elektrických ohřívačů vody - Možnost zabudování a dopravy dle dohody

Obrábění. Provozování čerpacích stanic.

Revize: -elektrická zařízení -hromosvody.

Sklenářské práce. Opracování plochého skla, rámování zrcadel i obrazů, broušení a vrtání.

Zednické práce. Obkladačské práce. Zateplování fasád.

Provádíme geodetické práce, vytyčování vlastnických hranic, komplexní pozemkové úpravy, projekty dopravních staveb a geografické informační systémy.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Malířské, natěračské práce. Práce: -malby interiérů -nátěry fasád -strukturální omítky -fládrování -zateplování budov.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Zakázkové zpracování nerezového materiálu vč. pasivace. Zpracování nerezi. Svařování TIG, MAG. Služby: -kovovýroba. Výroba a montáž: -strojírenská výroba komponentů dle dodané dokumentace -tlakové dveře, nerezové konstrukce, balistické dveře (neprůstřelné), dveře a stěny, výplně, otvory, okna.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Stavební činnost: - rodinné a rekreační domky - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - stavby bytové, průmyslové, zemědělské - venkovní dlažby. Práce: - pokrývačské, klempířské - malířské, natěračské - obkladačské.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Naše firma nabízí služby montážní plošinou MP-16. Dosah je 16 metrů. Plošina je bezpečnější než lešení. Je vhodná například pro údržbu stromů, klempířské práce, montáž reklamy a jiné výškové práce, při kterých žebřík nestačí.