VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nabízíme veškeré stavební práce: stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, zateplení budov, fasády, omítky, zámkové dlažby, zemní a výkopové práce, lité podlahy, obklady, dlažby, sádrokartony.

Telekomunikační liniové stavby - metalické kabely - optické kabely - přeložky sdělovacích kabelů Vnitřní slaboproudé rozvody - strukturovaná kabeláž - elektrická zabezpečovací signalizace - EZS - docházkové a přístupové systémy - kamerové systémy - CCTV Montáže slaboproudých systémů - počítačové sítě - ...

Nabízíme veškeré práce - pokrývačské - klempířské - tesařské

Stavební firma. Stavby na klíč, novostavby. Rekonstrukce rodinných domů, hal. Zateplování objektů.

Výroba, prodej: - kovovýroba - přesné tvarování a broušení. Výrobce speciálních součástí strojů pro výrobu.

Činnosti firmy: - kompletní dodávky silnoproudých a světelných instalací - kabelové rozvody NN a veřejné osvětlení včetně zemních prací - údržba a servis el. zařízení - slaboproudé rozvody - klimatizace - infratopení - revize - projekce

Kompletní truhlářské a stavebnické služby: -od zpracování návrhů až po vlastní realizaci zakázky.

Instalatérství, topenářství, plynárenské práce

Elektromontážní práce. Projekce elektro. Dodávky, prodej: - elektromateriál - komponenty pro venkovní osvětlení. Realizace stavebních a průmyslových elektroinstalací.

Truhlářská výroba: -zakázková výroba nábytku. Výroba kuchyňských linek, včetně dodání elektrospotřebičů jakýkoliv značek, vestavěných skříní, obývacích stěn, kancelářský nábytek, dětských pokojů, ale i jiných bytových doplňků.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -projekce, poradenství v oboru.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Výroba strojů,nerez zařízení,linky pro potravinářský průmysl: -jatky (porážky zvířat) -kompletní masné výrobky -sklady kůží včetně logistiky -bourárny -chladírny -odvodňovací systémy v provedení nerez -nerezový nábytek -zakázková kovo výroba -obrábění, zámečnictví -montáž,servis -studie,projekce -kompletace investičních ...

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - měření a regulace - elektrická a protipožární zabezpečení - katodová ochrana - montáže elektroinstalací zvláště v prostředí s nebezpečím výbuchu - stavební elektroinstalace v ostatních objektech - hromosvodové soustavy a uzemnění - měření a regulace - montáže měřidel - ...

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Stavba rodinných domů na klíč. Provádění rekonstrukcí domů. Zajišťování elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Velkoobchod a maloobchod: -nafta -benzín -oleje -hnojiva. Čerpací stanice pohonných hmot. Doprava nákladní: -mezinárodní -vnitrostátní -kamionová. Zemní práce.

Zemní práce pro bezvýkopové ukládání kabelů i potrubí technologií protlaků zeminy: -pod komunikacemi, železniční tratí i pro přechody vodních toků Protlaky: -do průměru 160 mm -do průměru 225 mm jílovité zeminy Stavební připravenost: -startovací jáma 100x140 cm -dno (hloubka) jámy 15 cm pod místo protlaku -vytyčení stávajících ...

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.