VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nabízíme tyto služby: - montáže a servis tepelné techniky - provádění měření emisí - prodej, montáž a autorizovaný servis těchto zařízení.

Vizualizace budoucích projektů: - příprava stavby - stavební práce . technický dozor a to vše odbornými a zkušenými profesionály Dodávky a montáže: - dlažba, obklady, kámen, mozaiky včetně hydroizolace - zařizovací předměty - laminátové a dřevěné podlahy, zdvojené podlahy - koberce a PVC - omítky a fasádní systémy - rekonstrukce ...

Výroba nábytku, zakázkové truhlářství.

Obrábění: - kovové a plastové díly.

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Tesařství. Provádíme tesařské a pokrývačské práce. Opravy střech a krovů. Úpravy krovu pro půdní vestavby. Specializujeme se na výrobu a montáž dřevěných krovů všech typů a tvarů. Máme zkušenosti s opravami starých památkově chráněných krovů. Výroba a montáž zahradních dřevostaveb jako jsou pergoly, zahradní domky, altány, skladovací domky, ...

Prodej: - střešní krytiny. Rekonstrukce střech.

Pokrývačaké, klempířské a tesařské práce.

Podlahářské práce: -palubové podlahy - palubky, parkety, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy korek, koberce. Laminátové podlahy: -pokládka, renovace, montáž nové podlahy -rekonstrukce, oprava, doplnění parket -broušení, lakování parket, akrylátové laky, tvrdý olejvosk, ekologický olej -čištění, údržba, kartáčování ...

Montáž, údržba a opravy elektro: - vyhrazených elektrických zařízení - domovní a bytové instalace, provozovny a rodinné domky.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pila. Těžba, sušení, přibližování: -dřevo, kulatina. Prodej: -palivové štípané dřevo. Výškové práce. Štěpkování, prodej štěpky. Stolařství, výroba: - nábytek - dveře - zahradní dřevěné stavby. Prodej, bazar: - použitá technika.

Sklenářství: - zpracování veškerého plochého skla - řezání, vrtání, broušení i leštění hran - izolační dvojskla dle přání - tvrzená skla - zasklívání výloh, oken, dveří Zasklívací práce provádíme na dílně i přímo u zákazníka

Voda, topení, plyn: - vodoinstalace - topenářství - plynofikace - odpadní systémy - tepelná čerpadla.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - tesařské - sádrokartonářské - obkládačské. Zateplení budov.

Sklenářství. Výroba, prodej: - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - protihlukové dveře - protipožární dveře. Vzorková prodejna: - Horní Lhota Zátiší 130, tel. 774 49 22 22.

Pokládka nových i celkové opravy, rekonstrukce: - střešní konstrukce - střechy.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Kompletní dodávky staveb: - novostavby - rekonstrukce objektů, staveb - průmyslové stavby - zateplování fasád - zemní práce.

Maloobchod, prodej: -tmely a lepidla-UZIN, Schönok, Bona, Bastik -podlahové krytiny PVC-FATRA, FORBO, TARKETT -parketové vlysy, kazetové čtverce -korky, korkové lamely -palubové podlahy, sportovní podlahy -koberce -MARMOLEUM, NORANENT, NOVILON, ALTRO, GERFLOR. Služby: -podlahářské práce -kladení všech podlahových ...

Nabídka zemních a jeřábnických prací.

Elektroinstalace a elektroinstalační práce, klimatizace: -tepelné čerpadla -světlovody -ozvučení -elektrické podlahové vytápění -centrální vysavače HUSKY -hromosvody -silnoproud -slaboproud Provozovna: Lipová alej 3162/2.

Vývoj, projekce, revize, oprava a poradenství: - instalace elektrických strojů a přístrojů.

- dlaždičské práce - kamenické práce Strojírna. Provozovna - strojírna: - GRANO Skuteč spol. s r.o. Zvěřinova ul. 539 73 Skuteč Tel./Fax: 469 350 777.