VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce, výroba: -zemní práce -stavební práce.

KOVOvýroba Holice - svařování - obrábění - práce s plechy - zámečnické práce

Zemní práce. Prodej stavebního materiálu. Dodávka: - uhlí, - palivové dřevo.

Výrábíme a montujeme posuvné a křídlové brány, branky, ploty, mříže a další zámečnické komponenty.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Kovo Lípa nad Orlicí Zámečnictví, kovovýroba: - zakázkové zámečnické práce - obrábění, obráběčské práce - konstrukční a stavební práce - osvětlené reklama včetně potisku - zabezpečovací zařízení oken a dveří - interiérů a dekorativních doplňků.

Zemní a výkopové práce. Přípojky plynu, vody, kanalizace, základové desky.

Stolařské práce. Truhlářské práce. Výroba nábytku: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře, zárubně.

Služby: -leštění kovové formy, kovová forma až do zrcadlového lesku, zrcadlový lesk -ruční leštění -nástrojářství, nástrojárna.

Služby: -hydrogeologické průzkumné vrty -vrtané studny -monitorovací vrty -vrty pro tepelná čerpadla -vrtání v nesoudržném materiálu -předpažování zemních vrtů -vyhledání vhodných míst pro zhotovení zemního vrtu -geologické činnost.

Geodetické práce ve výstavbě a katastru, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, dokumentace staveb, účelové mapy a projektové podklady.

Činnost: - vytyčení a zaměření plotů - vyhloubení základů pro sloupky a podezdívky - betonáž sloupků a podezdívek - montáž pletiva, průmyslových panelů nebo dřevěných polí

Dodávka, montáž: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy AMF, ROCKFON -obložkové komponenty (zárubně, plovoucí podlahy) -střešní okna VELUX -zateplovací systémy.

Sádrokartonové systémy: - výroba revizních klapek - výroba závěsných prvků - doprava materiálu - speciální nářadí - zateplovací izolace - tmely a příslušenství - minerální podhledy - sádrokartonové desky - konstrukce na sanitu - zárubně..

Práce: - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - obklady stěn.

Truhlářství. Výroba: - okna - eurookna - dveře - schodiště - nábytek. Provozovna Proseč.

Práce: -elektroinstalační pro organizace i soukromníky(průmysl, školy, hotely, rodinné domy). Opravy, úpravy: -elektroinstalace všeho druhu(kabelové a provizorní přípojky pro stavby). Zajištění: -projektová činnost -výchozí revize. Montáž: -elektrotopení, domácí telefony, signalizace, elektrické zámky. Prodej: ...

Kovoobrábění: - soustruhy - frézky - cnc obrábění - kovových i nekovových součástí - rychlé jednání a dodání dílů za rozumnou cenu.

Pokrývačské a tesařské práce.

Zemní práce-HELP - výkopové práce - vodovodní přípojky - plynové přípojky - kanalizace - pročištění-rybníky, řeky - výstavba-lesní a polní komunikace - bourání betonu kladivy HRK, KRUPP - stroje UNC, DH, MF 965. Autodoprava: - vozidla LIAZ, TATRA.

PROVÁDÍ: - opravy a rekonstrukce historických budov a památkových objektů - opravy starých kamenných železničních mostů a opětných zdí - klempířské, pokrývačské a tesařské práce - rekonstrukce budov - sanace při dřevomorce a jiným dřevokazným hmyzům Kancelář a dílny: Doubrava 269, Loukov Sklad: Svijany 3, 463 46 Příšovice

Profesionální práce zednické, instalatérské, topenářské: -bytová jádra -koupelny -kuchyňské linky.

Malby a nátěry. Práce: -natěračství, natěračské: -nátěry oken a dveří, zárubní, potrubí, radiátorů, kuchyňských linek, nábytku. -malířství, malířské, malby, malování. -tapetářské, tapetování.

Sádrokartonářské práce: - podkrovní vestavby - sádrokartonové příčky - světelné rampy, předstěny - rekonstrukce bytů, rodinných domů. Podlahařské práce: - laminátovém, masivní plovoucí podlahy - zdvojené podlahy - koberce, kobercové čtverce - pvc podlahy - linolea - vinylové podlahy - stěrkování podlah.