VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Zhotovení, výroba: - překážky pro extremní sporty - skatepraky - překážky pro sportoviště. Zámečnické práce: - svařování konstrukcí - výroba plotů, bran, mříží, schodů. Výškové práce za použití horolezecké techniky.

Hodinový manžel. Údržba budov. Údržba zahrad.

Foukaná izolace: - zateplení střech - zateplení půd - zateplení strojů, podlah. Sádrokartony: - suchá výstavba.

Chemické analýzy kapalných směsí. Chemické niklování na železo, měď, bronz. Prodej chemikálií.

Revize EZ NN + VN Revize spotřebičů a kabelů dle ČSN 331600 Revize hromosvodů Montáže opravy a údržba vyhrazených EZ Prodej montáž a servis vytápěcích systémů Elektrické kotle, plynové kotle Protherm, elektroakumulační systémy AKURA Prodej, montáž, opravy výměny elektrických bojlerů Měření a regulace systémů Montáž topných soustav v bytech ...

Prodej dveří, oken, plovoucích podlah, koberců, PVC a linolea. Pokládky podlahových krytin, úpravy povrchů pod podlahovými krytinami.

Elektroservis Opravy, servis, elektroservis: -elektro.

Služby: -obklady stěn a zateplování -pokládka, opravy, rekonstrukce, renovace střech -hydroizolace plochých střech -lepení vinylových obkladů. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -předokenní rolety -plastové shrnovací vnitřní dveře -sprchové a vanové zástěny. Pobočka: -Semily, Na Olešce, tel.:481623115.

DODÁVKA: - fasádní barvy MISTRAL - nástřiky proti plísni SCHIMMEL STOP PRODEJ: - profesionální vzdělávací videofilmy z oblasti prodeje, marketingu a managmentu ( regionální zastoupení britské vzdělávací firmy MASS ) - systém krystalizační hydroizolace betonu SIKKATON - izolace BORNIT - biochemicky modifikovaná hydroizolace RADECON ...

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Popis firmy: Jsme profesionální, stavební společností, která klade důraz především na KVALITU. Na naše díla poskytujeme nadstandardní záruky. Veškeré stavební práce provádíme POUZE profesionálními pracovníky. Chcete-li kvalitní práci, obraťte se na nás. Děkujeme.

Provádíme izolační práce pomocí PVC fólií tuzemských i zahraničních výrobců (FATRAFOL, ALKORPLAN atd.), které jsou svařovány automatem LEISTER. izolace základů staveb proti vlhkosti, vodě, radonu, a ropným látkám vodotěsné izolace střešních plášťů foliovým systémem včetně klempířských prvků VIPLANYL izolace balkónů a teras izolace zahradních ...

Autorizovaná stavební firma. Provádí: -stavební dozor -rozpočty staveb -obklady a dlažby -vnitřní a venkovní omítky -veškeré stavební práce -realizace staveb -klasické klenuté stavby -jednoduché stavby včetně jejich změn.

Revize, montáže, opravy a údržba: -elektrická zařízení (vysoké, nízké napětí i ve výbušném prostředí) -hromosvody. Přihlášky k odběru el.energie.

Prodej dřeva a stavebního materiálu -písek i po malém množství -betonářské výrobky -skruže -žlabovky -KB bloky -zahradní obrubníky -stavební materiál -drátokoše (přírodní opěrné zdi) -dlažby, zámková dlažba -truhlářské a stavební řezivo Výroba: -zahradní program ze dřeva (altány, lavice, chatky, balkonové díly) ...

Kamenictví: -pomníky na zakázku (montáže-oprava) -náhrobky -urny -vázy -lampy -bronzové kříže -nápisy (zlacení, stříbření) -pomníková architektura -kamenosochařství.

Instalatérské práce. Topenářské práce. Podlahářské práce. Solární systémy. Přestavba kotlů.

Zámečnické služby. Obráběčství. Broušení. Svařování. Lisařské práce. CNC ohýbání.

Montáže, instalace a servis v oboru vytápění pro všechny subjekty po celé ČR, převážně Středočeský kraj, Praha východ, Pardubický a Hradecký kraj, kraj Vysočina. Autorizované obchodní zastoupení firem. Návrh a nabídka nejvhodnějšího typu zdroje vytápění pro váš objekt. Příprava projektů pro ekologické vytápění budov, vypracování projektů, ...

Výroba, kompletace, aplikace: -komponenty pro průmyslovou automatizaci: -synchronní servomotory -planetové převodovky -průmyslové regulační pohony -planetové převodovky s různými typy elektrických servomotorů -průmyslové regulační pohony TG Drives -technologie v oblasti kompozitních materiálů pro průmyslové využití a ...

Výroba a prodej: -nábytek -vybavení byty, kanceláře, ubytovny, prodejny -dětské pokoje -obývací stěny -kuchyňské linky -psací stoly -předsíňové stěny.

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.