VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Tesařství. -výroba a stavba dřevěných konstrukcí a staveb -rekonstrukce historických krovů -šalování (bednění) základů -pergoly, zahradní domky -stavění lešení -pokrývačské práce.

Výroba: -strojírenství -technologické celky. Řemeslo: -zámečník.

Návrhy a realizace interiérů: - kuchyňské linky - atypický nábytek - elektroinstalace.

Stolařství, stolař. Práce: -stolařské -dřevovýroba. Zakázková výroba: -eurookna, kastlová okna -dveře -zahradní nábytek -zábradlí, schodiště -plotovky -dřevěné doplňky -nábytek z LTD

Projekce: - elektro. Výroba: - elektrorozvaděče. Elektroinstalace a kontrolní měření.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -fasádní systemy -pokládka plovoucí podlahy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby.

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Nositel Certifikátu pro provádění dopravních staveb, výrobu a zpracování asfaltových směsí a betonů. Stavby: - silniční: - živičné vozovky, parkoviště, chodníky, betonové dlažby, opěrné zárubní zdi - dálnice, silnice, místní komunikace, polní i lesní cesty - zpevněné plochy, včetně navazujících objektů i prací - mostní: - ...

Služby: -kovoobrábění -kovovýroba -nástrojářství.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Provádíme: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - sádrokartonové příčky - sádrokartonové konstrukce atypických tvarů (oblouky, světelné rampy a jiné) - podhledy - suché stavby - bytová jádra - minerální podhledy - tepelnou a protihlukovou izolaci - plovoucí podlahy - střešní okna - malířské práce.

- stavební truhlářství - dřevovýroba. Prodej: - palubky, podlahové krytiny, řezivo.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Výroba: -čalounictví -zdravotní a molitanové matrace -válendy s úložným prostorem -letiště, taburetky, polštářky. Oprava: -sedací soupravy -kuchyňské rohové lavice a židle.

Zednictví Obkladačské práce. - rekonstrukce interiérů - bourací práce - vodotopenářské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - betonářské a hydroizolační práce - podlahářské a elektrikářské práce.

Klempíř, klempířské práce, klempířství: -pokrývačské, zednické práce -opravy, rekonstrukce střech -montáž a pokládka střešní krytiny -nátěry střech, klempířských prvků.

Stavební práce: - rekonstrukce, realizace rodinných domů - zemní práce - obklady, dlažby - koupelny - zateplování staveb - schodiště - sádrokarony.

Výroba: - soustružené díly na automatech.