VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Čalounictví. Veškeré opravy a výroba čalouněného nábytku: -židle -křesla -sedací soupravy -postele, postýlky -dveře, a jiné -velký výběr potahových látek a kůže -odvoz zajištěn.

Montáže a rekonstrukce interiérů systémem suchých staveb Knauf, Lafarge i Rigips. Nabídka kompletních služeb v oblasti rekonstrukcí interiérů se specializací na půdní vestavby a nejen to.

Sklenářství provádí zasklívání oken, dveří a výloh na místě u zákazníka. Okamžitá pomoc v případě nenadálých havárii. Výjezd technika zdarma ve všední dny (8:00-16:00).

Podlahářské práce -pokládání podlahových krytin

Truhlář. -výroba a montáž interiérů na míru. -počítačové 3D návrhy

Zpracování kovů. Obrábění. Truhlářské práce na zakázku.

Výroba: - formy - vstřikovací plasty. Konstrukce, technologická příprava. Vstřikování termoplastů. Technické poradenství. Potisk tampoprintem. Kompletace výlisků. Zkoušení forem.

Elektroinstalace. Elektronické, elektrotechnické systémy. Instalace kamerového systému.

Zemní a výkopové práce.

Sádrokaronářské práce. Půdní vestavby. Rekontrukce bytů i nebytových prostor. Montáž střešních oken, stahovacích schodů a revizních dvířek.

Truhlářství. Realizace bytových interiérů. Výroby kuchyní a dětských pokojů na míru. Zhotovení schodiště, vestavěných skříní, předsíňových stěn. Podlahářské práce. Dodání a pokládka všech druhů podlahových krytin. Sádrokartonářské práce.

Instalatérské a topenářské práce.

Vodoinstalatérské práce.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

Izolační práce: -izolace základových desek proti zemní vlhkosti a radonu -izolace plochých a sedlových střech -izolační nátěry střech -tepelné izolace střech a chodeb v panelových domech -zateplování fasád -stavební práce -prodej izolačního a stavebního materiálu.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáže střešních oken.

Elektroinstalace: motáž, opravy, servis Vodoinstalace i opravy. Plynoinstalace i opravy.

Klempířské a pokrývačské práce. Hydroizolace ekologických staveb proti proti tlakové a agresivní vodě, proti únikům ropných látek. Izolace střešních plášťů.

Služby, prodej, práce: - plovoucí podlahy včetně montáže - linolea - podlahové krytiny 120 druhů včetně pokládky - vyrovnání podlah samonivelační stěrkou - zdarma zajištěn odvoz.

Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Geodézie. Práce: -geodetické -kartografické.