VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: -zpracování kamene -obkladačské práce.

Stavební firma. Výstavba, práce: -rodinné domy. -nebytová výstavba. -zateplení budov. -rekonstrukce staveb.

Stavební práce: -izolace plochých střech -tepelné izolace -izolace základových desek -izolace proti radonu -živičné šindele -klempířské práce -natěračské práce -hromosvodářské práce -pokrývačské práce -polykarbonátové světlíky.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Malíři z Pardubic Vám nejen poradí, ale hlavně Vám vymalují byt, kancelář, pokoj, haly nebo prostory. Díky ověřeným metodám a kvalitním materiálům dosáhneme kvalitního vymalování kdekoliv.

Kominictví, kominík: - veškeré kominické práce - vložkování komínů.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské, truhlářské. Výroba: - nábytek na míru - bytový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dřevěné dveře - venkovní, vnitřní - dřevěné schody, schodiště.

Pokládka, prodej, montáž: - vzorková prodejna - podlahové krytiny - koberce, PVC - plovoucí podlahy (třívrstvé dřevěné, korkové laminátové PARADOR, EEGGER, LIKOR) - podlahářské práce - drobné bytové doplňky - kusové koberce - bytové doplňky.

Práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské Montáž střešních oken Pokládka folií pro bazény, zahradní jezírka a střešní konstrukce nejenom plochých střech. Výroba pergol a zahradních domků.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Plyn-instalatér-zámečník Práce, instalace plynu, vody a kanalizace.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Vodoinstalatérství, topenářství: - dodávka, montáž topení - plynoinstalace.

Elektrikářské práce: - elektroinstalace včetně regulace a instalace hromosvodů - projekční práce v oblasti elektro - návrhy osvětlovacích soustav - revize elektro - do i nad 1000V vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a hromosvodů - elektronické zabezpečovací systémy - počítačové sítě.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Truhlářství. Truhlářské práce.

Kovoobrábění, kovovýroba. Specializací společnosti je třískové obrábění kovů frézováním a soustružením na CNC strojích. S přibývajícími požadavky trhu byla činnost rozšířena o válcování závitů, broušení a svařování kovů. Provozovna Studénka: - Matiční 8, 742 13 Studénka, - tel.: 556413333 - freso.studenkafresocomp.cz.

Výroba, dodávka, opravy: -čalouněný nábytek: -sedací soupravy -postele, válendy -matrace -lamelové rošty -židle. Opravy, práce: -čalouněný nábytek: -starožitný.

Plynové spotřebiče: -montáž -servis -záruční i pozáruční opravy.

Čalounictví. Práce: -čalounické, čalouník: -oprava čalouněného nábytku -čalounění dveří -na zakázku. Výroba, oprava: -autoplachty, plachty na auta.

Čalounictví. Výroba sedacích soupravy na míru. Veškeré čalounické práce - opravy čalouněného nábytku, autočalounění. Velký výběr potahových látek.