VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - obývací pokoje - kancelářský nábytek - skříně na míru dle přání zákazníka. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Výroba, práce: -dodávky a montáž střech a pergol - zahradní altány - dřevěné obložení - dřevěné ploty a branky - střešní okna.

Výroba, práce: -zemní práce -kontejnery.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalace

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výroba, práce: -zemní práce -pozemní stavitelství.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Služby: -zemní práce -vrtané studny -sondy -tepelná čerpadla -podvrty -geologické průzkumy -čerpací zkoušky.

Výroba, služby: -kovovýroba, kovářské práce -klasické i umělecké kovářství -umělecko-kovářská výroba -stavební zámečnictví -umělecké zámečnictví -kovové brány, ploty, oplocení, mříže -posuvné, samonosné brány -zábradlí a schody- venkovní, vnitřní, točité -bezpečnostní zábradlí -požární žebříky -terasy a pergoly-kovové ...

Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

Sklenářství BAGI Sklenářství: - zasklívání všeho druhu - řezání, broušení. - rámování obrazů - prodej plexisla - výroba terárií, akvárií.

Služby: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stříhání, ohýbání plechů, plechy -rekonstrukce střecha, střechy. VŠE PRO STŘECHY - STŘECHY NA KLÍČ - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace a tepelné izolace balkonů a střech - montáže střešních oken - možnost využití klempířské dílný ( ohýbání plechu do 6m ...

Provádíme výzdobu interiérů, výrobu a osazení sádrových říms, rozet, sloupů a osvětlovacích prvků. Na fasády nabízíme široký sortiment fasádních profilů. Restaurátorské práce na historických a památkových objektech.

Zakázkové truhlářství: -interiéry restaurací, bytové -podlahy -obložení -dveře -stropy -stoly -bary -skříně -ložnice -obývací stěny -kuchyně -imitace starožitného nábytku -zábradlí -schody -parapety -atypické výrobky.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Služby: -instalatérské a topenářské práce -dodávky zařízení koupelen -domovní plynovody.

Podlahářská firma. Prodej, kladení, montáž: -PVC, koberce (bytové, zátěžové), korek, dřevotříska -dřevěné, laminátové podlahy, vyrovnání podlah -čištění koberců suchou cestou . Zaměření: -přírodní linoleum MARMOLEUM -plovoucí podlahy -parkety, vlysy.

Maloobchod, prodej: - podlahy, podlahové krytiny - koberce - linoleum - PVC. Řemeslo: - podlahářské práce - pokládka podlah, pokladových krytin. Sídlo firmy: - Valašská 1657, Rožnov pod Radhoštěm.

Zemní práce kráčivým bagrem.

Služby: -geometrické plány pro zápis do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických hranic -polohopisné a výškopisné zaměření pro projektovou dokumentaci -vytyčování budov a inženýrských sítí -zaměřování skutečného provedení staveb -zaměření jeřábových drah -sledování vodorovných a svislých posunů ...

Čalounictví. Prodej, oprava: - židle - křesla - čalouněný nábytek.