VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Klempířství, pokrývačství: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -zateplení střech -střešní okna.

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Výroba: -technologická zařízení a elektroinstalace.

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

Jmenuji se Petr Bakeš a živím se jako truhlář a restaurátor. Jsem zastáncem kvalitních a ověřených výrobních postupů. Na požádání Vám vyrobím jakýkoliv nábytek: stoly, dveře, okna, kuchyně. Dále se zabývám výrobou drobných užitkových i dekoračních předmětů: kuchyňská prkénka, louskáčky na ořechy, soustružené misky, krabičky. Restauruji, popřípadě ...

Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické.

Truhlářství, zámečnictví, stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - atypické dveře, okna - schodiště, schody - kancelářský a koupelnový nábytek - kuchyňské linky - obývací, dětské, studentské pokoje - ložnice, pergoly., vrata.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Truhlářstvi, maloprodej. Práce: -klempířské -pokrývačské

Stavební firma: - bytová, občanská, průmyslová výstavba - rekonstrukce - zateplování.

Nábytkové a stavební stolařství: - nábytek na zakázku.

Na stránkách veselský .cz naleznete ukázky prací, řešení vašich interiérů a exteriérů. Rádi Vám pomůžeme s vhodným výběrem materiálů . Provádíme práce velkého i malého rozsahu. Zaručujeme kvalitu, časovou flexibilitu (po domluvě soboty, neděle a práce přes noc). Dlouholeté zkušenosti předáváme z generace na generaci. Naší předností je flexibilita, ...

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Klempířství, zámečnictví: -klempířské, pokrývačské, zámečnické a zednické práce -všechny typy plochých a šikmých střech.

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Služby: -inženýrsko-geologický průzkum radonu -hydrogeologie-vodovody -znalecká činnost v oboru hydrogeologie -vrtané studny.

Zednické a stavební práce, podlahy, obklady, dlažby, omítky

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -veškeré zemní práce stroji JCB a Gehlmax po celé ČR -rekultivace -výkopy pro inženýrské sítě (plynovody, vodovody, kanalizace) -výkopy pro telekomunikační sítě -výkopy a úpravy terénu -vysušování zdiva -zemní práce bagrem DH 112 -doprava materiálu a odvoz odpadu multicarou -odkopy pro silnice -výkopy jam a ...

Kovoobrábění, soustružení: - soustružnické práce na poloautomatu SPRY 40 CNC (sériová výroba) - soustružení na hrotových soustruzích do max. průměru 250 mm, délky 750 mm - práce na revolverových soustruzích do max. průměru 25 mm

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

Tesař, tesařství. Výroba: - tesařská - dřevostavby včetně prvků pro montované stavby.