VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce, služby: - topení, voda, plyn - topenářské práce - plyn - instalační práce - vodoinstalace a kanalizace budov - regulace ústředních vytápění - servis plynových spotřebičů - obchodní činnost - poradenství v oboru.

Truhlářství. Výroba interiérového nábytku na míru.

Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba.

Firma ELEKTRO MALEČEK, se sídlem v Letohradě, byla založena v roce 1992. Od počátku se zaměřovala na elektroinstalační práce v bytové a podnikatelské sféře. Později se zaměření rozšířilo na: - specializovaný prodej elektrického nářadí MILWAUKEE, AEG, KRESS, BOSCH. - autorizovaný záruční a pozáruční servis MILWAUKEE, KRESS, AEG, Atlas Copco, ...

Práce: -výškové -horolezecky -malířské, natěračské -pod vodou -v nedýchatelném prostředí. Pronájem: -vysokozdvižné plošiny -13 až 16 m.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Provádíme: - rekonstrukce domů a bytů - prodej a odbornou pokládku

Největší česká umělecká agentura. Služby: - exkluzivní zastoupení - zábavné pořady - imitátoři - moderátoři a moderátorky - zpěváci a skupiny (Pop a rock, Latinsko-americká hudba, Country, tramp a folk, revival, taneční hudba, dechová a lidová hudba, jazz, swing, dixieland a evergreeny, opereta, muzikál a šanson, vážná hudba) - ...

Stavba rodinných domů. Výstavba na klíč. Zednické práce. Zateplování.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Zakázková truhlárna. Práce: - truhlářské

zámečnictví, nástrojářství, kovoobráběčství kontakt: Ing. Vladimír Böhm, Libor Kulda, Karel Zetka

Zakázková výroba: - nábytek z masívu a lamina.

rekonstrukce, kuchyně, demolice, přípravné a dokončovací stavební práce

Stavební firma. Provádí: - kompletní stavby na klíč (včetně projektu a inženýrských prací) - výstavba penzionů na klíč - sanace zdiva a celých objektů - opravy a údržba stavebního charakteru (od rozsáhlých rekonstrukcí až po drobné stavební práce)

Vrtání studní o průměru 150mm. - hydrogeologických průzkumných vrtů - zpracování projektové dokumentace

Pila: - řezání, zpracování dřeva - katr, pořez kulatiny Práce: - pilařské - truhlářské Výroba, dřevovýroba, prodej: - palety - víka na palety - dřevěné bedny - stavební řezivo - fošny, prkna, desky, trámy, hranoly - latě, lišty - palivové dříví: - smrk -dub. Nákup, výkup: - kulatiny i na stojato - ...

Revize: - elektrická zařízení - specializace na zdravotnické provozy - hromosvody.

Pokládka zámkové dlažby: -pokládka zámkové dlažby -montáže bazénů -opěrné zdi a ploty -zemní práce.

-plynoservis -montáže, opravy, čištění a roční kontroly plynových kotlů, sporáků -odstraňování úniků plynu