VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovorytectví. Výroba: - ocelová razidla

Malíř, natěrač, malířství, natěračství. Malování: -bytů, domů, hal, skladů, kanceláří. Nátěry: -ocelové, kovové a klempířské konstrukce, truhlářské výrobky, omítky a betonové povrchy. Zpracování cenové nabídky zdarma.

Výroba: - batohů (batohy), spací pytle a příslušenství - dětské sedačky na záda, školní batohy - šití na zakázku - pozáruční oprava - dodací lhůty dle dohody.

Práce: - zemní - výkopové - zahradnické. Stroje na zemní práce a na úpravu zeleně: - bagry - mini bagr na gumových pásech 4.2 tun - žací malotraktor Starjet - sekačky - vyžínačky - nůžky na živý plot.

Plynoinstalace. Vodoinstalace. Opravy: - plynových zařízení. Plynoservis. - instalace etážového vytápění - instalace podokeních topidel, plynových průtokových ohřívačů, plynových kotlů etážového vytápění. České výroby značek Mora-top Štenberk, Dakon Krnov, Destila Brno, Karma Český Brod včetně jejich uvedení do provozu (záruční opravář ...

Projektová činnost v investiční výstavbě a komplexní služby v oblasti technického zabezpečení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - ohřev užitkové vody - ekologické technologie.

dodávku obkladů a dlažeb - sádrokartonářské práce (jsme členy „Cechu sádrokartonářů České Republiky - malířské a natěračské práce - výstavbu rodinných domů (jsme smluvní partner firmy EUROLINE BOHEMIA, spol.s.r.o.)

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - interiéry - podlahy.

Truhlářství: - restaurování a prodej starožitného nábytku.

Nabízí: - veškeré stavební práce, rekonstrukce, opravy, - obkladačské a natěračské práce, - sádrokartonářské práce, - tesařské práce.

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Stavební firma: - stavby na klíč. Zemní práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, zateplování - restaurátorské práce, restaurování památek.

Tesařství: -krovy, pergoly, zahradní altánky, přístřešky -montáž roubených konstrukcí (srubů) na klíč -dodávky, montáž všech druhů střešních krytin -kompletní dodávky, montáž klempířských prvků -kompletní dodávky, montáž střešních oken VELUX.

Topenářské práce. Instalatérské práce.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

CNC soustružení a kovoobrábění. Výroba a ostření speciálních nástrojů. Prodej nástrojů pro: -závitování -frézování -vrtání -broušení -VBD -upínací nářadí.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.