VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: - formy - nástroje - CNC frézování v 3D.

Montáže, servis, prodej: - telekomunikační zařízení - telefonní ústředny - telekomunikační a počítačové sítě - počítače a jejich příslušenství - společné televizní antény - elektromontáže - revize elektro NN, revize spotřebičů Stavební práce: - inženýrské sítě - základy a základové desky - zemní práce JCB3CX, T815, V3S - ...

Prodej: - vodovodní a kanalizační potrubí PVC, PE, KG, - armatury, šoupata, poklopy, betonové výrobky - vodoinstalačního materiálu, potrubí HT, PPR, - izolace, vybavení koupelen a baterie. Montážní činnost: - vodovodní a kanalizační přípojky - výkopové práce - rekonstrukce koupelen

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Klempíř, pokrývač. Opravy: - střechy. Provozovna: - Bílovecká 1162/167 Opava - Kylešovice.

Kamenictví. Kamenosochařství. Výroba: - pomníky, základy, rámy, krycí desky, vázy - schody, parapety, kamenné stoly, obklady, dlažby - balustrády, zábradlí, sloupy, krby, fontánky, altánek.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba: - zpracování, opracování kamene, kámen, žula, mramor - pomníky, rámy, krycí desky - schody, parapety - sekání písma. Řemeslnické práce: - kamenosochařské - kamenické - restaurátorské.

Kamenictví. Kamenické práce. Kamenosochařství. Doplňky Caggiati, pomníky. Výroba a instalace pomníků. Výroba: - kamenné stavební prvky.

Kamenosochařství, kamenictví, výroba: -schody, obklady, dlažby -kuchyňské linky včetně stolařských prací -koupelnové desky -pomníky, kašny -krby, sloupy -bytové doplňky-sloupkové hodiny -psací soupravy -těžítka, popelníky, vázy.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - kamenické výrobky - pomníky, jednohroby, dvojhroby - sekání a pískování nápisů, barvení písma - grilovací desky a desky pod reproduktory - kamenný zahradní nábytek - stoly, křesla, lavičky. Řezání, tvarování, konečná úprava: - ozdobný a stavební přírodní kámen.

Kameník, kamenictví. Výroba: - pomníky, rámy, vitríny, krycí desky.

Kamenictví. Kamenické práce. Zpracování kamene. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního nebo umělého kamene. Výroba, prodej: - výrobky z kamene - pomníky, schody, parapety, koupelnové a kuchyňské desky, pulty, stoly, obklady, dlažby. Sekání a barvení písma.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba, montáž: - pomníky z přírodního kamene - fontánky a skulptury - obklady litinových krbů (pískovec, žula, mramor). Řemeslnické práce: - kamenické, kamenosochařské.

Kamenosochařství, kamenictví. Vysekání písma, portréty, výroba: -pomníky -hrobové rámy -krycí desky -kamenické práce. Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava: -dlažby -obklady -parapety -schody z mramoru a žuly -schody, schodiště -komíny -zídky.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene, kamenické výrobky - pomníky, nápisy - schody, parapety.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, vše, co souvisí se střechou - střešní krytiny, střešní okna a další. Demoliční práce.

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Výroba, kovovýroba: - interiéry. Zpracování mosazí, nerezi, mědi. Výroba: - mříže - zábradlí. Umělecké zámečnictví.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Nabízíme: - kompletní dodávka střech a odborná pokládka střešní krytiny.