VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce, montáž, pokládka: -dlažby: -venkovní -zámkové, plošné -silniční -vjezdy, příjezdy -dvorky -chodníky, kazetové -obrubníky -parkovací plochy -vozovky uvnitř areálů firmy.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Služby: -servis kotlů -revize -plynové kotle.

Výroba, velkoobchod: -dámské a pánské oděvy -tkaniny -konfekce, oděvy -dámské doplňky -šátky, šály.

Provádím práce: - zemní - výkopové - stavební Přípojky: - kanalizace - plyn - elektrika - výkopové bazény

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

Prodej, montáž: - podlahové krytiny.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Výroba: -zámečnické práce.

Elektomontážní činnost.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -elektromontáže, výroba rozvaděčů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Dodávka, montáž, prodej, sklad: -tepelná a zvuková, akustická izolace - montáž sádrokartonového systému KNAUF, RIGIPS, ISOVER - tepelná izolace CLIMATIZER PLUS - montáž střešní okna, okno VELUX - řešení interiérů na klíč - půdní vestavby a nástavby - dodávka a montáž minerálních podhledů THERMATEX a ARMSTRONG - zateplení fasád pomocí ...

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Rekonstrukce a opravy stávajících rozvodů včetně instalace veškerých ohřívačů a bojlerů Montáže čerpadel a domácích vodáren Dále také nabízíme instalaci veškerých zařizovacích předmětů ...vany, sprchové kouty, bidety, umyvadla, toalety, baterie atd. Vždy vám pomůžeme s výběrem z našich katalogů a doporučíme vám, co je pro vás výhodné z pohledu ...

Stavební činnost: -Novostavby domů -Rekonstrukce domů -Omítky -Podlahy -Obkladačské práce Inženýrská činnost: -Stavební dozor -Měření tepelných ztrát budov -Měření vlhkosti zdiva -Měření radonu Projekční činnost ve stavebnictví.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: - pokrývačské - obkladačské.

Práce: - instalatérské - topenářské.