VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Stolařství. Stolařské práce.

Výroba: -nábytek na zakázku z masivu i lamina. Výroba, opravy: -repliky starožitného nábytku.

Stolařství. Zakázková výroba z masivního dřeva. Výroba: - atypická okna - dveře - nábytek - schody - venkovní schody - stoly a lavice.

Služby-strojní výšivky: -vyšívané znaky-loga-firem, sportovní -vlajky, hasičské prapory -výšivky baráčnické, country ap. -vyšívání figurek, aplikací -potahování knoflíků -plissé -vyšívání knoflíkových dírek -tisk předloh pro ruční vyšívání -výroba upomínkových polštářků.

Kamenictví. Zpracování a prodej: -deskovina i výrobky z přírodního kamene. Zhotovení: -pomníky, nápisy -obklady podezdívek -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -stolky -schody a obklady schodů a krbů. Prodej: -hrobové doplňky-vázy, lampy, schránky na urny, křížky a ostatní motivy z bronzu -brusivo a ...

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Výroba: - šití, půjčování (půjčovna), prodej: - státní vlajky - stolní vlaječky - prapory. Různé rozměry dle přání zákazníka. Kompletní doplňky ke všem výrobkům: - stožáry, stojany apod. Vlajky jsou zhotoveny z materiálu, který zaručuje odolnost proti povětrnostním vlivům a UV záření, stálobarevnost a snadnou údržbu. Konfekci ...

Provádění revizí a kontrol plynových zařízení. Poskytování odborných kurzů a školení v plynárenském oboru..

Prodej, konzultace, realizace. Koupelny od návrhu po realizaci: - koupelnové studio - zaměření - 3D grafické návrhy - obklady, dlažby a koupelnové vybavení - sanitární keramika a koupelnový nábytek - hydromasážní vany - stavební chemie - profily podlahové, obkladové, balkonové, přechodové - dekorační lišty - lícové cihly a pásky - ...

Práce: -jeřábnické. -autojeřáb T-815 AD 20T -stavební práce -montáže hal -montáže střešních konstrukcí -doprava těžkého materiálu.

Oprava, renovace: - náhrobky. Kamenické práce.

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Práce: - výkopové - dlažební - demoliční - terenní úpravy.

- malířské práce - natěračské práce - zednické práce

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

- malíř - malířské práce - natěračské práce - zednické práce

Provádíme: - zemní práce strojem CATERPILLAR.