VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma. Výstavba: -pozemní stavby -inženýrské stavby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Servis nástrojů Broušení: -nástroje na dřevo. Opravy: -dřevoobráběcí stroje. Školení, poradenská činnost pro údržbu nástrojů.

Zámečnictví. Instalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce, opravy: - vodovody a odpady - ústřední a podlahové vytápění. Montáž: - tepelná čerpadla, klimatizace.

Truhlářství, sklenářství - sklenařské práce - rámování - paspartování obrazů - broušení a vrtání skel - veškeré truhlářské práce - kuchyňské linky - nábytek - okna a dveře - pergoly

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Interiérové studio: - kancelářské prostory - vybavení pokojů, ložnic - výplně otvorů, dveří, zárubní - schodiště - kuchyně.

Zemědělské stroje a zařízení Hrot - zabýváme se výrobou a servisem strojů pro sadaře - vyrábíme hydraulické hadice i na počkání - prodáváme zemědělské a lesnické stroje - zajišťujeme záruční i pozáruční servis strojů - provádíme zámečnické práce

Zemní práce. Výkopové práce, terénní úpravy, skrývky zeminy. Práce bouracím kladivem (rozrušování betonů, asfaltu a jiných stavebních konstrukcí). Doprava a přeprava materiálu. Nakládání materiálu. Úklid sněhu. Čištění vozovek a zametání ploch.

Montáž: - voda-topení-plyn. Řemeslo: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenář.

Atypická zastřešení a zasklení teras, zasklívání balkonů a lodžií, zimní zahrady a závětří.

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Pokládka zámkové dlažby Opravy a zateplování fasád. Realizace základových desek. Prodej: - suchý písek na zásyp zámkové dlažby.

- Příprava nových podkladů - Malby - Nátěry - Nástřiky - Tapety

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

Výroba nábytku na míru: - od návrhu(včetně 3D vizualizace) po realizaci - kuchyně, obývací stěny, ložnice, šatny, skříně, schodiště, stoly, koupelnový nábytek, moderní obklady.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Zednictví: - stavební činnost, obkladačské práce, lícové zdivo, práce s kamenem.

Práce: -čalounické. Prodej: -potahových látek -kvalitních čalounických materiálů.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Projektování a výstavba v oboru slaboproudých zařízení, jejich propojení s jinými telekomunikačními systémy, údržba v rámci servisních služeb a následný pozáruční servis. Projektování telekomunikačních sítí v rámci podnikové struktury, montáž telefonních ústředen a telefonních přístrojů, požární a zabezpečovací elektronické signalizace, ...

Autodoprava, spedice: - přeprava a spedice sypkých materiálů. Pneuservis. Autoservis. Zemní práce.

Interiéry na klíč. Podlahářské práce, podlahářství, pokládka, realizace.

Služby: - nákladní silniční doprava - zemní práce.