VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Projekce, oprava, servis, montáž: - kabelové rozvody - společné, individuální a satelitní antény, satelity. Měření signálu.

Maloobchod: - instalatérský materiál. Činnost: - vodoinstalatérské, topenářské a plynářské práce.

Naše služby: - instalatérské práce - drobné zednické práce - prodej vodoinstalační materiál.

Naše služby: - instalatérské a topenářské práce - rozvod, servis plyn - velkoobchod, maloobchod plynové spotřebiče.

Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické - výškové.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení. Výroba: - rozvaděče NN.

Montáže: - elektroinstalace - domácí telefony - hromosvody - revize do 1000V - zabezpečovací signalizace a kamerové systémy.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Potřebujete vytapetovat dům, byt či obchodní prostory a nejste si jistí, zda to zvládnete? Nechte tapetování profesionálům. Navštivte nás - Sekaninova 34, Praha. Máme dlouholeté zkušenosti s tapetováním i s okrasnými malbami na zeď a jsme tak schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky. Nabízíme malby na zeď, které vás okouzlí a dodají vašemu ...

Stavby, projekce, rekonstrukce, opravy: -tovární komíny -kovové komíny s nerezovou nebo laminátovou vložkou. Služby: -nátěry komínů a ocelových částí výškových staveb -prohlídky, kontroly, revize za účelem zjištění skutečného stavu komína.

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Kominictví Ústí nad Orlicí - revize a pasporty komínů - kontroly a čištění komínů - značení a uzavření komínů - odstraňování závad - hydraulická komínová fréza

Prodej a montáž: - dveře - obložkové zárubně, kování - posuvné dveře - podlahy - infrakabiny. Montážní servis.

Montáž: -sádrokarton -tepelná a zvuková izolace -montované a zateplovací fasády -půdní vestavby.

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Velkoobchod - vodoinstalatérství - topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení a plnění nádob plyny - montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení tepelných čerpadel. - solární panely, vytápění zn.: viessmann, baxi

Truhlářství, výroba: - nábytek

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Služby: -brusírna plochého skla -broušení, fazetování skel a zrcadel -nábytková skla, zrcadla -zasklívání vitráží do olova.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky: -nátěry střech, konstrukcí -podbíjení podhledů -opravy komínů -výměna střešní krytiny -rizikové kácení stromů.

Malířské a natěračské práce.

Výrobky z přírodního kamene. Výroba-žula, mramor, křemen: -parapety, schody -desky na kuchyňské linky -desky na konferenční stolky -desky na jídelní stolky -barové pulty a recepční desky -desky na koupelnové -mozaikové podlahy a obklady. Dodávka: -dlažby a obklady z přírodních materiálů-konglomeráty a aglomeráty ...

Podlahové studio. Velkoobchod a maloobchod, prodej a pokládka: -podlahové krytiny koberce, lino, PVC, korek -plovoucí podlahy laminátové -lišty PVC, lepidla, podlahové tmely -vše včetně pokládky.