VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Pískování a lakování práškovou barvou: -disky -rámy -kuchyňské předměty -jiné kovové předměty do velikosti 150x150x380 cm.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Instalace slaboproudých systémů: - zabezpečovací signalizace - požární signalizace - telefonní ústředny - kamerové systémy - docházkové systémy - obchůzkové systémy - ozvučovací systémy - strukturovaná kabeláž Subdodavatelsky: - výpočetní technika - anténní systémy. Fakturační adresa: -Ratíškovice 696 02, Sportovní 85.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

Kovovýroba: -soustružení -frézování -elektroerozivní obrábění. Strojírenská výroba na zakázku.

Výškové práce. Nátěry ocelových konstrukcí.

Výšivky. Výroba: - vyšívání vlajek, standart, erbů, praporů pro města, obce, hasiče, ale i pro jiné spolky. - rovněž ubrusy, dečky, ručníky, bryndáky, nápisy, různé znaky i výšivky na čepice. -vyšívání viskozovým hedvábím nebo i kovovými nitěmi. Vyšívání přímo na oděvy nebo i na díly. Trička, čepice, ručníky apod. dodáme. Provozní ...

Montáž, opravy: -trakční vedení 25 kV, 3 kV -optické kabely -kabelové rozvody -elektroinstalace -venkovní osvětlení.

Pokrývačské práce: - betonové tašky a ostatní krytiny. Montáže střešních oken. Klempířské práce: - okapy, žlaby, parapety, oplechování. Tesařské a truhlářské práce: - krovy, vazba, podhledy, parapety. Sádrokartony. Obchodní činnost.

Dodávky, montáž a rekonstrukce plynovodů, ústředního vytápění, vodoinstalací a kanalizací.

Projekce a instalace TZB, vytápění, větrání, klimatizace, vodovod, kanalizace, plyn, průmyslová média, silnoproudá a slaboproudá zařízení, stlačený vzduch, sprinklerové hasící zařízení, požární ochrana, projektová příprava, výběr dodavatele, realizace stavby, konzultační a expertní činnost

Služby: - odmaštění - vodný roztok ekologického odmašťovacího prostředku na bázi tenzidů a saponátů - fosfátování - železitý fosfát zvyšující přilnavost barvy a zlepšujicí odolnost POZOR! neposkytuje antikorozní ochranu, pouze zvyšuje přilnavost barvy k povrchu! - lakování - kovový materiál (hliník, železo, ...

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

STAVEBNÍ FIRMA NA PRÁCE VE VÝŠKÁCH TESAŘSKÉ PRÁCE - TESAŘI - TESAŘ.

Kamenosochařství: -pískovec -žula -mramor. Stavba: -krby. Obkládačské práce.

Provoz nákladní automobilové dopravy, provádění autojeřábnických prací, doprava sypkých materiálů.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Podlahářství. Nabídka a pokládka podlahových krytin.

Nabízíme sklenářské a rámařské práce.

Dílna je zaměřena na restaurování nábytku a doplňků ze dřeva včetně jejich povrchové úpravy šelakovou politurou. Okrajově se dílna zabývá i výrobou replik a kopií.

Nabídka služeb v oblasti plynu a topení.