VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma. Práce: - rekonstrukce bytových jader a interierů - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů - opravy fasád - zateplování fasád.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Výroba, práce: -kuchyňské linky na klíč, včetně spotřebičů -ložnice postele, komody, noční stolky -schodiště obkládané (na betonový podklad, na kovovou kostru) -dveře - interiérové (vnitřní) i exteriérové, včetně zárubní -nábytku dětské pokoje, konferenční stolky, kuchyňské stoly, obývací stěny stylové lavice, židle a stoly do vinných ...

Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

Nyní nabízíme provedení těchto prací: - těžba dřeva - přibližování dřeva - štěpkování biomasy - rekultivace - pěstební činnost - oplocenky - výškové práce - obchod se dřevem

Klempířské, pokrývačské, zednické práce. nátěry střech, půdní vestavby Prodej, montáž. -střešní krytiny. -střešní okna -žlaby svody -střešní folie výroba klempířský prvků dle požadavků zákazníka půjčujeme -stavební výtah Geda, fasádní lešení, pojízdná hliníková věž,

Projekce, instalace: -slaboproudé rozvody. -datové sítě. -počítačové, telefonní sítě. -pobočkové ústředny. -strukturované kabelážní systémy.

Naše služby: - strojírenská výroba zakázková.

Kamenictví, kamenické práce: - řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene. Výroba pomníků.

Provádíme: - přípravné a dokončovací stavební práce - plynařské práce - vodoinstalatérské práce. - topenářské práce - zednické práce - správa a údržba nemovitostí.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Nabízíme služby: - elektroinstalace na klíč - poradenská činnost - projekční činnost - přístupové systémy - revize - hromosvody.

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Výroba, ostření, distribuce: -nástroje -nářadí -řezné nástroje pro kovoobrábění.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Věnuji se zakázkové ruční výrobě z kůže. Výrobky jsou převážně z období od starověku po ranný středověk. Po domluvě je samozřejmě možno vytvořit i výrobky mimo tato kritéria. V žádném případě se však nevěnuji pouze reálným předlohám, jsem schopen vyhotovit např. i věci z fantsy či sci-fi.

Práce, služby: -sklenářství Zasklívání, rámování obrazů, broušení plochého skla.